Recomandare Film : Hector And The Search For Happiness

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

      Nu reusesc sa ma uit prea des la filme in ultima perioada, dar in putinul timp liber pe care il am , incerc sa vad cate un film bun. Din acest putin timp, jumatate il pierd pana ma hoarasc ce film sa vad ba mai pierd ceva si pana reusesc sa il gasesc intr-un format bun .

    Asa am facut si acum doua seri , numai ca de data asta aveam deja filmul, nu ma intrebati cum , nu-mi aduc aminte sa fi fost asa hotarat sa vad Hector and The Search For Happiness , probabil l-am vazut in timp ce pierdeam timpul aiurea pe Facebook:) Sa trecem la treaba deci. Bagat hard in Tv , bagat Alex in plapuma , Engage !

   Nu stiu de ce , primele cadre ale filmului te duc cu gândul catre The Secret Life of Walter Mitty. Cine a vazut filmul , intelege imediat despre ce vorbesc. Pe scurt Hector e un psihiatru cu o viata bine organizata , fara nimic spectaculos , ce pare sa aiba de toate , dar de fapt nimic . Un declick in urma unei discutii banale cu un pacient, il face pe om sa realizeze acest lucru si sa-i trezeasca dorul de haiducie , ca sa zic asa . Motivat de nevoia de a afla daca oamenii sunt fericiti , incearca de fapt sa afle daca el e fericit.

  Simon Pegg e unul dintre actorii care din punctul meu de vedere, joaca perfect rolul de personaj maimutoi (poate un pic mai bine decat Ben Stiller, daca tot am facut comparatie cu Walter Mitty) de aici si seria de intamplari improbabile ,dar savuroase as spune.

  Personaleje cu care Hector intreactioneaza sunt de asemenea savuroase , in distributie regasind inca doua nume mari , respectiv Jean Reno si Rosamund Pike.

   Fie ca fericirea este adusa de bani, de constientizarea importantei tale in viata celorlalti , sau de depasirea barierelor pe care fiecare dintre noi le stabileste inconstient , calatoria lui Hector abordeaza intr-un mod inventiv fiecare dintre aceste aspecte. Siuatiile incalcite, dar repet, putin probabile, sunt pe cat de comice, pe atat de surprnzatoare cateodata.

    Nu o sa va spun mai multe , pentru ca altfel dispare surpriza la vederea filmului , cert e ca filmul a fost pe gustul meu , ba chiar as spune ca e unul dintre putinele filme bune pe care le-am vazut in ultima perioada.

  Te face sa te ridici din pat/canapea si sa o iei la fuga pe strazi , bucuros pana la urma doar pentru ca traiesti:) Exagerez un pic , dar as spune ca iti schimba optica in ce priveste fericirea.

   Un film bun una peste alta , nota mea ar fi de 7.5/10 , ma simt un pic generos , sub starea placuta pe care mi-o transmite filmul. Rolul motivational pe care il are filmul e un plus , cei mai multi dintre noi avand nevoie de lectia simpla pe care ne-o da incertitudinea lui Hector . E fericit sau nu ?

  Daca l-a vazut cineva si vrea sa ne contrazicem sau vrei sa-ti zic finalul , scrie-mi parerea ta :))

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.