Samsung Gear S , test alergare

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
       Salutare, ieri am primit in teste Galaxy Gear S varianta cu curea siliconata alba. Am fost placut impresionat inca de la prima vedere a ceasului.Frumos stilizat , un pic mai subtire si mai responsive decat ma asteptam. La fel si diplay-ul foarte precis,desi nu are dimensiuni prea mari. Mi-a atras imediata atentia display-ul curbat , dar si lipsa camerei , prezenta pe modelele Samsung anterioare. Astazi nu o sa vorbim insa despre specifiicatiile tehnice si nici nu vom face un review complet al acestui ceas, o sa testam utlitatea acestui gadget in activitatile sportive , respectiv alergat. L-am bagat de aseara la incarcat, pentru a fi pus pe treaba inca de la prima ora. Incarcarea de la 10% pana la 100% nu cred ca dureaza mai mult de 1.5h , daca am aproximat corect.
            Am respectat planul de bataie , 6:45 trezit , cu o amanare de doar 5 minute a alarmei 🙂 E luni ,totusi . Spalat , imbracat , mancat , iesit pe usa la 7:05 , ajuns in parc la 7:15.
Un pic cam pustiu parcul inca de la prima ora, cum puteti vedea mai jos. Iata si cateva poze cu Galaxy Gear S :
20150427_074918_Richtone(HDR)20150427_074747
             Am intrat in aplicatia de alergare, am activat serviciile de locatie desi nu cred ca era asa importanta treaba asta, si am dat drumul la treaba. Pe timpul alergarii primim informatii sumare despre timpul scurs si despre distanta parcursa, intr-un mod destul de simplu , dar placut din punct de vedere vizual. Tot pe parcursul alergarii aveti si posibilitatea de a vizualiza cate batai pe minut aveti. De asemenea, trebuie mentionat ca pe parcursul alergarii, daca este bine fixat, Galaxy Gear S e foarte comod, nu se misca, cureaua siliconata nu transpira ca sa zic asa ,nu se lipeste daca transpiri.
Am alergat intr-un ritm nu foarte alert , asa cum puteti vedea si mai jos,
20150427_072212 20150427_074505
            Principalele informatii pe care le puteti vizualiza in momentul in care opriti alergarea, sunt timpul , distanta parcursa si numarul de calorii arse. De asemenea aveti un grafic cu viteza medie si viteza maxima atinsa pe parcursul alergarii .  Odata salvate informatiile , veti putea verifica evolutia zilnica prin accesarea graficului saptamanal cu performantele dumneavoastra, sau prin accesarea jurnalelor.
              Pentru cei care foloseau pana acum aplicatiile de pe telefon sau ceasul traditional cu cronometru , Galaxy Gear S reprezinta solutia perfecta. E foarte comod , cu un design bine realizat si proprtionat , dar si realizat din materiale de calitate. Zilele urmatoare, dupa testarea amanuntita a lui Galaxy Gear S, va voi pune la indemana un review complet.
Astept mai jos parerile voastre si solutiile pe care le aveti la indemana atunci cand alergati .
Spor la alergat!
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.