Facebook adauga apeluri video aplicatiei Messenger

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

         Cum posibilitatea de a efectua apeluri video a devenit o necesitate in ultimii ani , Facebook decide sa faca un pas in acest sens si anunta ca in curand utilizatorii aplicatiei de Messeger vor avea posibilitatea de a efectua apeluri video gratuit, atat utilizand retelele wireless cat si retelele celulare de date.

Functionalitatea va fi destul de simplu de utilizat , tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese o iconita sub forma unei camere video ,aflata in partea de sus a ecranului , asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos .

Untitled

          Facebook a adus in permanenta imbunatatiri aplicatiei Messenger, printre care si posibilitatea de transmitere si primire a fisierelor audio-video chiar si de pe alte aplicatii mobile, diferite de Messenger. Astfel, un utilizator de Iphone poate comunica foarte usor cu un utilizator al unui device Android , oriunde s-ar afla acestia.

         Asadar, Facebook mizeaza pe crearea unei solutii integrate compatibila cu orice device , spre deosebire de Face Time si Hangouts , solutiile oferite de Apple , respectiv Google.

         Avand in vedere miscarea inspirata pe care Zuckerberg a facut-o prin achizitionarea  WahatsApp, cu 19 miliarde de dolari, dar si dezvoltarea ulterioara a acestei aplicatii, atat prin atingerea numarului urias de utilizatori (aproximativ 800 milioane) dar si prin imbunatatirea aplicatiei, nu mare ar fi mirarea ca si aceasta miscare sa mearga tot intr-o directie inspirata. Reactia utilizatorilor este insa cea care va decide.

        Scrie-ne parerea, spune-ne cat de des folosesti aplicatii de apeluri video si ce impact crezi ca va avea hotararea Facebook asupra utilizatorului final.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.