Melissa Johnson din Craiova . O stie careva ?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

In timp ce rasfoiesc aiurea pe internet diverse site-uri, ZBANGGG !!! Romania : Simple trick to earn 87/hour , mai jos cu 2 cm ZBANGGG !!!  Romania : Simple trick to earn 97/hour .

„Ba de da-te dracu !” Cum aveam o ora libera si nevoie de 87 de dolari (nu m-am lacomit sa dau pe 97)dau acolo ,poate-poate se lipeste niscaiva cascaval de mine 🙂 Ce umreaza e insa si mai misto :   Onlinecareernews.com  da in vileag o mama singura din Craiova , pe nume Melissa Johnson (nu Lenuta , nu Måria – Melissa) care nu face nici mai mult nici mai putin de 15.000 USD/luna. „Sa mori tu ?”.

melissa johnson

 

 

Melissa se jura ca folosind un kit de smecherie , care (ATENTIE !!! ) nu este gratuit , ci peste 2 dolari, reuseste sa fie platita de companii precum Amazon si prietenii lui cu nici mai mult nici mai putin de 15.000 USD/luna , de acasa ,pe interenet, frumos, fara sa culeaga capsuni in Spania, sa spele chiloti in Italia, de acasa.

Bun, primul lucru pe care il aflam e ca in Statele Unite sa fii smecher nu e prea mare lucru, trebuie doar sa platesti 2 dolari :))

Al doilea e ca baietii care au scris treaba asta sunt fie prosti , fie romani :))))

Cea mai tare treaba si cu asta incheiem, este mesajul care te scapa de toate grijile, daca aveai cumva impresia ca Melissa te pacaleste : Sunt o gramada de inselatorii pe internet care promit chiar si 50.000 USD/luna, dar sunt doar inselatorii :))) Aproape ca ma simteam vinovat ca o banuisem pe Melissa.

N-am mai avut timp sa urmaresc schema pana la capat, desi 87 USD/ora sunau promitator.

In concluzie, daca exista cineva care o stie pe Melissa, sau cineva care are bani de luat de la ea, e rugat sa imi dea si mie de veste. Ofer recompensa :)))  Si ca sa vedeti ca sunt baiat bun,va si pun la dispozitie o poza si o dovada ca femeia chiar face banii astia.

melissa johnson 2

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.