AI BICICLETA ? HAI IN PARC !

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

        Daca tot m-am trezit cu noaptea in cap,am rezolvat cu clientul,am si vazut meciul,am urcat si o postare pe blog, am zis sa continui ziua asta de duminica in forta. Asa ca in jur de 10:30 arunc o sticla de apa si pompa de bicicleta in rucsac,bag repede un croissant si ies pe usa.Nu am luat si casca desi asa ar fi trebuit si asa va si sfatuiesc sa faceti.

      Sa revenim deci la titlu : ai bicicleta ? hai in parc , sau nu neaparat in parc, ci unde te face pe tine sa te simti bine plimbandu-te! De ce in parc ? Acolo imi place mie:))))

De ce? Crede-ma ca aici e mai usor sa gasesti motive decat scuze :

-simplul fapt ca te plimbi cu bicicleta ar trebui sa te faca sa te simti bine, dar mai cauta si mai jos;

-pentru ca faci miscare, intr-o ora de mers pe bicicleta arzi aproape de 300 de calorii;

-pentru ca te relaxezi si e un mod placut de a-ti ocupa o dimineata de duminica sau orice alta zi alegi;

-pentru ca ramai in forma atat fizic cat si psihic, te plimbi de nebun, faci poze;

– stai la soare ,bei o cafea, mai uiti de probleme, habar n-am ce placeri are fiecare.

         Lista poate continua cu usurinta,fiecare are rutina si placerile lui, cert e ca mai greu este pana te pui in miscare, cand ai iesit pe usa nu mai e cale de intoarcere:)

         Iesit deci din scara blocului ma pun direct pe pedalat. Opresc la o agentie loto de unde ridic colosalul premiu castigat saptamana trecuta,in valoare de peste 30 de lei:) Pana la parcul Nicolae Romanescu (din Craiova) nu fac mai mult de 10-15 minute, vremea e frumoasa, nu are ce sa nu fie bine. Pe drum intalnesc o haita de melci, cum puteti vedea mai jos,se pare ca tot spre parc se indreptau:))

20150503_105242

               Ajung imediat in parc, e inca devreme, deci perfect. Dupa 12 incepe ambuscada in parc,e imposibil deci sa poti merge omeneste pe jos, de bicicleta nici nu mai incape vorba decat daca vrei sa te plimbi pe velodrom ca hamsterul. Tot dupa 12 apar in parc sute de exemplare de giboni mancatori de seminte,mici, copii si orice altceva misca,galagiosi, genul de baieti care au 120 de kile care se imbraca in trening ca par sportivi :))))

          Am dat cateva ture si am facut cateva poze. De obicei incerc sa evit aleile principale, lucru pe care l-am facut si astazi. Am ajuns in zone ale parcului in care, spre surprinderea mea,nici nu mai fusesem si nici nu par a fi prea populate.Asta e bine, zic eu , te plimbi de nebun:) Tot in zonele astea am gasit si cateva gramezi de gunoaie pe care poate se mobilizeaza municipalitatea sa le mute de acolo daca tot incepe reabilitarea parcului.E pacat ca avem un parc atat de frumos si nu exploatam treaba asta in mod corect,asta vom vorbi insa in alt articol.

           Toata treaba nu dureaza mai mult de o ora si jumatate, indeajuns insa sa te descreierezi un pic si sa tragi niste aer curat in piept asta dupa 2-3 zile in care peste tot au sfarait micii pe gratare:))

             Iata mai jos cateva poze, pana la urmatoarea tura cu bicicleta, mai lasam cateva lucruri nescrise:)

20150503_11265920150503_11320820150503_11323720150503_11343520150503_11134420150503_111339

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Comments are closed