STICKK.COM TE AJUTA SA RAMAI HOTARAT

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Stickk.com este o platforma online care te ajuta sa stabilesti si sa-ti urmezi scopurile. Putem sa le numim si promisiuni care ni le facem singuri de cele mai multe ori, si de care ne este greu sa ne tinem. Treaba functioneaza destul de usor, asa ca odata setate scopuri de genul pierderii in greutate, mentinerii greutatii, renuntarii la fumat sau chiar un scop nou setat de tine, vei fi notificat periodic prin email, in scopul reamintirii dar si verificarii progreselor pe care le faci.

  Odata cu stabilirea scopului tau va trebui sa introduci si date legate de situatia in care afli in momentul in care stabilesti scopul, perioada pe care se intinde incercarea ta, dar si niste limite in care trebuie sa te incadrezi perodic, conform graficului creat conform dorintelor tale. E destul de simplu si de interesant.

  Ce mi se pare si mai interesant este ca ai posibilitatea sa faci public acest contract de promisiune prin invitarea unui prieten care sa verifice progresele facute, sa distribui pe retelele de socializare sau chiar sa donezi o suma de bani daca nu iti indeplinesti „contractul”:)) Ma indoiesc cum ca ai vrea sa faci treaba asta daca nu esti prea hotarat:)) Ideea in sine este insa sa fii sincer cu tine si vei reusi sa-ti indeplinesti scopurile. Rolul stickk.com este sa arbitreze efectiv toata smecheria, in situatia in care esti insa hotarat si sincer.

stickk.com

    Cum hotararea si respectarea rezolutiilor de genul „de luni merg la sala , de la inceputul lunii ma las de fumat, in 3 luni o sa slabesc 6 kilograme, in 6 luni o sa fiu pregatit pentru nu stiu ce concurs de alergat” sau mai stiu eu ce scop are fiecare este de obicei destul de greu de respectat, nu gasesc stickk.com decat ca un ajutor foarte bine venit.

    Eu mi-am facut cont si chiar am stabilit un scop nou pe care ar trebui sa-l indeplinesc in 10 saptamani:) Revin cu impresii pe parcurs, sa speram ca ma si tin de treaba:)

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.