ALLVIEW LANSEAZA V2 VIPER I4G SI V2 VIPER E

Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Astazi Allview lanseaza inca doua telefoane, dedicate in special tinerilor, confor spuselor managerului general Allview Romania, Lucian Peticila. Pe ce mizeaza Allview cand merge in aceasta directie ? Ei bine, se pare ca personalizarea device-urilor e unul dintre trendurile actuale, asa ca posibilitatea de a-ti customiza capacul dupa bunul plac, fie printr-o imagine, un citat inspirational sau orice altceva doreste fiecare, alaturi de functia Cameleon cu care este dotat display-ul, sunt pricipalele dotari pe care Allview se bazeaza.

   Originalitatea dispozitivelor, accesul facil la internet si divertisment si nu in ultimul rand echiparea device-urilor cu camere si display-uri decente, toate acestea la un pret accesibil, fac din  V2 Viper I4G si  V2 Viper E doua terminale potrivite tinerilor.

   Ambele telefoane sunt Dual SIM si sunt echipate cu procesoare Quad Core de 1.3 GHz avand 2Gb si respectiv 1Gb RAM. Mermoria interna este de 16Gb pentru V2 Viper I4G si 8 Gb pentru V2 Viper E, memorie ce poate fi extinsa in ambele cazuri prin carduri microSD pana la 128Gb.

  Camera in cazul lui Viper I4G este de 8 MP, Autofocus si o functie Super Foto ce permite capturarea de fotografii cu dimensiuni de pana la 5 ori mai mari decat rezolutia maxima, in timp ce camera Viper E este de 5 MP.

  Ce face device-urile si mai atractive este pretul, care in cazul lui Viper I4G este de 699 lei, iar in cazul lui Viper E este de 499 lei. Precomenzile se pot face incepand de astazi, iar livrarile incep din data de 18 aprilie 2016.

     Aveti mai jos  imagini cu cele doua noi smartphone-uri lansate de Allview astazi:

V2 Viper i 4g

V2 Viper e

Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.