ATAC DE PANICA IN WINDOWS

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

 Duminica ai zice ca e imposibil sa patesti treaba asta. De obicei duminica te uiti la filme proaste, pentru ca ai timp si esti mai tolerant, iesi la cafele pana pe la 15-16:00, asa cum mi se intampla si mie astazi, sau te plimbi prin parc daca esti dintr-un oras in care parcul tau nu este absolut distrus sau invadat de tigani, cum se intampla in scumpul nostru oras.

 Bun, sa zicem ca gresesti totusi si hotarasti sa iti dedici 3-4 ore unei munci la calculator pe care o tot amani de cateva saptamani, si deloc surprinzator, creste pe zi ce trece. In situatia asta ma aflu eu acum si simt ca fac atac de panica. Asta dupa ce aseara a crapat desktopul fara niciun fel de motiv si se pare ca un hard-disk nou ar rezolva problema, chiar in momentul asta fac eforturi mari sa nu sar cu picioarele pe laptop:))) sau sa il iau in brate si sa sar cu el pe geam:)) a doua varianta nu m-ar ajuta prea mult.

 Ce e mai misto ca brusc sa nu mai mearga niciun fel de browser si installer, asta in timp ce maretul antivirus nu da niciun semn ca sunt probleme? Evident ca nu e nimic mai misto decat o duminica insorita si linistita, cu puls 243 si o vena gata sa-ti plesneasca. Ca sa fie treaba treaba nici nu pot dezinstala nimic:))) 

atac de panica in windows

  Cam asa zice cumatrul in timp ce incerc sa dezinstalez Chrome:)

  In tot timpul in care Bil Gates si familia lui tin la usa frigiderului sa nu sara carnea din el, tu nu poti sa dezinstalezi Chrome si nimic altceva, si culmea, singurul browser care merge este Internet Explorer:))) Sa mori tu?

 Ce credeti ca a rezolvat problema ? O instalare Chrome peste cea veche:))) Ma depaseste treaba asta, pe bune,dar a functionat.

 Singurele motive ce imi vin acum in cap pentru a ramane la folosirea Windowsului sunt pretul prea mare al unui MacBook si imposibilitatea de a folosi niste programe de contabilitate:)) Sunt de ajuns. Ma documentez mai serios pe treaba asta si revin:) Intre timp jegul a luat-o din loc.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.