CONCURS ALLVIEW – CASTIGA O TABLETA ALLVIEW VIVA H801

Share on Facebook1.5kShare on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Salutare, asa cum am spus si zilele trecute, in prezentarea tabletei Allview Viva H801, aceasta va fi premiul unui concurs pe care il voi organiza pe blog. Acestea fiind spuse, e simplu de inteles ca aceasta postare are ca subiect exact acest concurs.

vivah801-8

  Ce trebuie sa faci pentru a castiga tableta? Citeste instructiunile de mai jos! Sunt foarte simple, totul o sa fie transparent, astfel ca oricare dintre voi poate castiga foarte simplu tableta! 

I. PREMIUL CONCURSULUI il reprezinta  o tableta Allview Viva H801 nou-nouta! Vine in cutie cu certificat de garantie si toate accesoriile! Castigatorul concursului nu trebuie decat sa primeasca tableta, nu plateste transport, nu plateste nimic!

II. INSCRIEREA IN CONCURS are in vedere indeplinirea unor pasi simpli si mici, asa cum sunt enumerati mai jos. E foarte important sa ii respectati in totalitate, ordinea nu este foarte importanta, dar e important sa fie indepliniti toti.

  1. Da like paginii facebook Allview Mobile! (apasa pe text si da like!)
  2. Distribuie aceasta postare cu concursul (e vorba de postarea de pe facebook)!
  3. Distribuie clipul video de pe YouTube cu prezentarea Allview Viva H801 !
  4. Exprima-ti dorinta de participare prin adaugarea unui comentariu la postarea Facebook cu acest concurs! COMENTARIUL E OBLIGATORIU, ASA SE VA DESEMNA CASTIGATORUL

III. DESEMNAREA CASTIGATORULUI se va face prin random.org in urma extragerii unui numar cuprins intre numarul 1 si numarul de participanti inscrisi in concurs. Numarul se va extrage o singura data, si numaratoarea va avea loc in functie de inscrierea cronologica in concurs pornind de la primul inscris.

IV. EXTRAGEREA CASITGATORULUI VA AVEA LOC IN DATA DE 03.05.2016 IAR CASTIGATORUL VA FI ANUNTAT SI CONTACTAT IN ACEEASI ZI. LIVRAREA PREMIULUI SE VA FACE IN TERMEN DE MAXIM 3 ZILE DE LA VALIDARE SI VERIFICAREA DATELOR, URMAND A PREZENTA DOVADA TRANSMITERII SI PRIMIRII PREMIULUI.

 

Share on Facebook1.5kShare on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
72 Comments
  1. Eu folosesc de ceva vreme primul model de Viper de la Allview. Sunt foaret multumit de el. Si cred ca Allview ,,a dat lovitura”cu aceasta gama. De aceea ma astept ca si aceasta tablata sa fie una daca nu foarte buna,macar cat sa satisfaca nevoile cumparatorului. Din acest review,parerea mea este una foarte buna. La acest pret,face destule chestii. Ramane insa de vazut!

    1. astazi la ora 17:00 se termina inscrierile, tot astazi se afla si castigatorul, urmand ca pe seara sau dimineata sa urc clipul cu extragerea pe youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.