ALLVIEW X3 SOUL STYLE SI X3 SOUL LITE TE FAC VEDETA IN ORASUL TAU

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Salutare, ieri 28.06 Allview a lansat doua noi smartphone-uri, X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua terminale cu un design foarte placut, pret accesibil si specificatii atragatoare.

  In  aceasta perioada Allview aduce in prim plan o noua  campanie numita Vedeta in Orasul Tau in care orice cumparator al unuia dintre cele doua smartphone-uri se poate inscrie pe site-ul allview.ro/vedetainorasulmeu/ ,  si poate deveni astfel vedeta campaniei , bucurandu-se de „experiente memorabile”, asa cum precizeaza Lucian Peticila, General Manager Allview. 

Allview X3 Soul Style & X3 Soul Lite

  X3 Soul Style si X3 Soul Lite sunt echipate cu display-uri de 5.5 inch , respectiv 5 inch cu sticla de protectie a dispay-ului 2.5 D, 3 GB memorie RAM si ofera conectivitate 4G in Dual Mode.

  Designul unibody metalic foarte elegant, dar si senzorul de amprenta fac aceste terminale nu doar performante ci si  placute si sigure, pastrand astfel informatiile dumneavoastra departe de privirile curioase. Autentificarea prin amprenta sau cod va permite de asemenea plasarea datelor intr-un Spatiu Privat, ce face si mai sigura pastrarea oricarui tip informatii.

  Cele doua smartphone-uri sunt echipate cu camera de 13 mpx, optimizate pentru obtinerea de fotografii bune chiar si in conditii de luminozitate scazuta. De asemenea telefoanele beneficiaza la precomanda si de un avantaj de 60 de zile drept de retur, dupa inregistrarea IMEI-ului pe pagina dedicata acestui serviciu,  allview.ro/retur60dezile .

  Smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite sunt disponibile pe baza de precomanda, la pretul de 1.199 lei si respectiv 899 lei.

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.