WIZZ AIR , DISCOUNT CAPCANA DE 20% PENTRU ROMANICA

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Incepem saptamana in forta, cu un „discount obisnuit de 20% pentru toate zborurile din si catre Romania”. Desi s-a cam terminat cu vremea frumoasa, din Bucuresti inca exista o multime de destinatii in care se poate merge chiar si pana la sfarsitul lunilor septembrie-octombrie. Nu strica nici sa iti rezervi din timp bilete pentru un city-break de primavara, cum face tot omul gospodar. Ei bine, pe asta se bazeaza si Wizz Air cand intinde capcana pentru impatimitii de reduceri:))

discount wizz air

   Cei care gasisera deja bilete ieftine si stateau pe ganduri, se poate sa aiba surpriza sa le gaseasca la acelasi pret chiar si dupa discount, asa cum se intampla in cazul unuia dintre zborurile pe care le urmaresc eu. De exemplu Bucuresti – Basel si retur era exact 64 lei atat pe zborul de dus cat si pe cel de retur, deci un total de 128 lei. Astazi este 74.6 pe dus si 58.6 pe intors, deci chiar mai scump cu vreo 5 lei, 133.2 lei . Buna treaba. Mulumim Wizz Air!

discount wizz air1

   Preturile biletelor sunt insa foarte accesibile, asa ca nu ma plang si nici nu dau cu parul, dar mi se pare golaneasca practica asta barbara practicata de Wizz Air

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
3 Comments
 1. Eeeee….
  Si uite ca o patii si eu.
  Urmaresc de vreo 2 zile un zbor catre Budapesta in Decemnbrie. Pretul destul de atractiv: 54 lei dus, 74 lei retur. Inca nu eram hotarat asa ca astazi primesc dis de dimineata mesajul cu 20% reducere pentru un „week-end perfect”. Ma reped sa iau biletele si surpriza:
  Dus 54,8 lei (cu 20% reducere dar mai scump decat ieri)
  Retur 131 lei (cu 20 % reducere dar mai scump cu doar 55 lei fata de ieri).

  Oare mai revin la preturile initiale sau ma reorientez catre o alta perioada?

  1. e posibil cateva zile sa ramana aproape de pretul „redus”, tocmai asta e motivul pentru care intotdeauna trebuie sa iei biletele exact cand le gasesti cele mai ieftine :))) eu as mai astepta o saptamana, in caz ca nu revin preturile, poti decala cu cateva zile si ar trebui sa rezolvi problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.