ALLVIEW P9 ENERGY, 3 ZILE DE ENERGIE NEINTRERUPTA

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   O buna perioada de timp m-am umplut de nervi, cand bateria telefonului meu scadea vazand cu ochii, treaba rezolvata insa cand am trecut la folosirea unui Allview P6 Energy. Ei bine, pe data de 27.09.2016 Allview a lansat o noua gama de telefoane ce vine in intampinarea nevoilor consumatorilor dornici sa se bucure de beneficiile celor mai noi tehnologii, fara a reduce insa performantele legate de durata de viata a bateriei.

   Cele 3 noi smartphone-uri lansate sub sigla Energy, poate cea mai apreciata gama Allview, se numesc Allview P9 Energy, P9 Energy Lite si P9 Energy Mini. Dintre acestea, cel care ma intereseaza pe mine cel mai mult este P9 Energy, motiv pentru care as vrea sa va spun cate ceva despre el.

p9-energy

  P9 Energy este un smartphone unibody cu un design slim, de numai 8.2 mm, care pe langa performante de top ofera o autonomie a bateriei de pana la 4 zile, datorita bateriei uriase de 5.000 mAh. Functia MediaTek Pump Express+ aduce imbunatatiri considerabile si duratei de incarcare,  redusa cu pana la 60%  la noile dispozitive. Asadar, durata de viata mare a bateriei, durata mica de incarcare. Pe mine nu ma deranjeaza:)

   Sub capota noului P9 Energy avem un procesor Octa Core Helio P10, 4GB RAM si o memorie flash de 64 Gb, puse la treaba de o interfata Android Marshmallow ce asigura o experienta fluida. Noul procesor asigura nu doar performanta si dinamism atunci cand vorbim de capabilitatile multimedia ale noului P9 Energi , ci si o flexibilitate considerabila a designului. Ramanand la capitolul performanta, camera de 13 MP si conectivitatea 4G completeaza lista de specificatii tehnice.

  Cum securitatea datelor e la fel de importanta ca si performantele ridicate, noua versiune a aplicatiei Spatiu Privat cripteaza datele intr-ul algoritm special, acestea putand fi accesate doar prin identificarea amprentei sau a introducerii parolei prestabilite de catre utilizator.

   O noua premiera este si optiunea Split Screen care permite afisarea concomitenta a doua aplicatii, pe incapatorul display de 5.5 inch al noului P9 Energy. P9 Energy Lite si P9 Energy mini au display-uri ceva mai mici, de 5.3, respectiv 5 inch. De asemenea, bateria acestora este de 4.000 mAh.

   Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile de astăzi, pe bază de  precomandă, la următoarele prețuri: P9 Energy 1.899 lei, P9  Energy Lite 1.199 lei și P9 Energy mini 949 lei. Livrarile vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie. Pentru precomanda, click AICI

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.