SENSITOUCH, BIROUL MOBIL INTERACTIV DE LA ALLVIEW

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

    Ieri, in cadrul Microsoft Summit 2016 Allview a prezentat un proiect indraznet, pe nume SensyTouch, dedicat mediului de afaceri, care aduce in prim-plan un sistem interactiv multi-touch, menit sa ofere o noua perspectiva interactiunii cu clientii.

   Indiferent de profilul si necesitatile companiei dumneavoastra, Allview va pune la indemana un instrument  ce foloseste cea mai avansata tehnologie, special creat pentru incurajarea interactiunii cu clientii, dar si ca un instrument de management foarte puternic.

stand-sensytouch2

   SensyTouch are un display cu dimensiuni curpinse intre 43 si 150 inch, cu o rezolutie 4k, ce permite peste 50 de atingeri simultane, dar are in acelasi timp si o viteza de raspuns mai mica de 10 milisecunde, astfel ca poate fi folosit simultan de mai multi utilizatori, care pot lucra la un proiect comun, dar si la aplicatii distincte.

   Designul elegant, foarte subtire si hardware-ul de ultima generatie asigura o putere de procesare impresionanta, precum si o experienta fluida, de cea mai buna calitate.

sensytouch

    SensyTouch pune practic la dispozitia companiilor o solutie hardware si software unica, dar si solutii de consultanta si implementare. Ce face acest sistem unic este faptul ca este singurul sistem care permite multi-touch, multitasking, multi-user.

 „Fiecare proiect la care lucram este unic. Pornim de la intelegerea profunda a nevoilor fiecarui business, tinand cont de specificul domeniului de activitate si propunem companiilor solutii personalizate. SensyTouch este mai mult decat un produs, este un concept care eficientizeaza procesele de munca din companie, dar si experienta traita de consumator”, sustine Teodor Tanase, managing partner SensyTouch.

stand-sensytouch

   Versatilitatea sistemulu SensyTouch permite utilizarea acestuia intr-o sfera extinsa de domenii de activitate precum telekom, bancara, auto, retail, turism, publicitate, televiziune, educatie.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.