BLACK FRIDAY LA ALLVIEW

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Black Friday, cea mai asteptata zi cu reduceri, ajunge astazi si la Allview, si nu oricum, ci o platforma dedicata acestei campanii, care se va desfasura pe o perioada de 10 zile, cu oferte atragatoare, pentru toate buzunarele. Toate aceste oferte le gasiti pe www.allviewbf.ro

allviewbf

     „Pentru ca ne place sa credem ca lucrurile bune nu vin niciodata singure, anul acesta de Black Friday am creat pachete destinate diferitelor tipologii de clienti. Fie ca sunt in cautare de mai multa energie, aventura sau divertisment, fie ca vor sa-si desavarseasca stilul sau sa-si eficientizeze activitatea la birou, clientii vor gasi in oferta Allview solutii tehnologice care sa raspunda nevoilor lor”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

    Fie ca optati pentru unul dintre pachetele P9 Energy, livrat impreuna cu un ceas Allwatch cadou, cel mai nou produs marca Allview, sau X3 Soul Style, livrat impreuna cu acelasi Allwatch cadou, sunteti intampinat cu preturi speciale.

   Allview se indreapta si spre amatorii de aventura, asa ca smartphoneul E3 Jump, primul telefon rugged din portofoliul Allview, vine la pachet cu Visual 360, noua camera 360 de la Allview, camera pe care chiar o testez de cateva zile si imi pare excelenta.

  Tabletele Viva1001 LTE si Viva 1001G vin la pachet cu noua boxa S-tube, iar Wi1001N si Wi901N, care au tastatura inclusa, va aduc un smartphone 4G cadou, respectiv P5 Lite. 

   Pe langa pachetele predefinite, clientii vor gasi pe www.allviewbf.ro reduceri la peste 30 de smartphone-uri si tablete.  Toti cei care doresc sa descopere oferta completa Allview Black Friday sunt invitati sa acceseze website-ul www.allviewbf.ro. Reducerile sunt valabile in limita stocurilor disponibile, pana in 27 noiembrie inclusiv.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.