SARACIE DE LUX

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Cu Black Friday-ul gramada pe noi, magazine pline de oameni care mai mult se uita decat cumpara, dar si un mall falimentar, Craiova puncteaza cu siguranta la capitolul stil. Trebuia sa decodez un Galaxy S7 Edge inca de vineri, dar cum sunt maestru in amanari pana in ultima clipa, am ales sa fac treaba asta duminica seara. In mod normal decodarea costa 20-30 lei, nu era asa grav. De maxim un an, in mall sunt 2-3 dughene din astea de vraci de telefoane, la care mai tot timpul gasesti coada ca la paine. Ma incadrez la coada, stau cuminte pana imi vine randul, si intru in vorba cu un vierme plictisit de 45 de ani, care decide sec : 100 de lei. Jaf la drumul mare, plec injurand, viermele ramane intrigat de reactia mea de sarac, ce nu-si permite sa decodeze un S7 Edge. Merg spasit catre dugheana nr.2, in timp ce pregateam alte injuraturi.

   Omul e ceva mai simtit si cu 40 de lei ma indupleca. Partea amuzanta in toata treaba asta cu telefoanele nu e insa incursiunea savuroasa in lumea vrajelii telefonice, ci oamenii care se perinda pe aici. In timp ce asteptam cuminte sa mi se decodeze telefonul, vine un nene asortat regulamentar, blug si bluza de trening de la care nu putea sa lipseasca ciocata maro, cu un pic de namol la misto, in varf. Ce putea sa-l scoata din situatia asta ? Evident, ca un Iphone 7.

iphone-ciocata

  Dupa nici 5 minute, un citoaian de etnie rroma, in papuci albi, Nike (ca doar omul se respecta), cu soseta rosie, calitate premium, se opreste si lasa un Galaxy S7 Edge la decodat. Toata smecheria asta mi-a adus aminte de o discutie cu un prieten, care reintors in tara, zilele trecute, a remarcat ca toata lumea se vaita de bani, dar ne purtam nene, toti avem telefoane si masini scumpe. Problema nu e asta, ci ca am ajuns in situatia in care avem pantalonii rupti in cur, dar ne luam telefon de 3000 de lei in rate. Bine lucrat, bine gandit! Ne indreptam in directia buna! Bravo Craiova!

iphone-ciocata2

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.