ALLVIEW A LANSAT M9 CONNECT

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Allview a lansat zilele trecute M9 Connect, un telefon cu buton SOS, special dedicat seniorilor, facand astfel foarte usoara apelarea celor dragi, in momentul in care se confrunta cu o urgenta. Construit pe modelul unui telefon clasic, cu butoane, M9 Connect poate fi folosit cu usurinta de orice persoana, fiind adaptat special nevoilor varstnicilor.

   Butonul poate fi configurat cu pana la 5 numere ce pot fi apelate in cazul in care utilizatorul intampina o situatie in care are nevoie de ajutor. Cum functioneaza ? În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr. Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde.   

   În timpul apelurilor telefonice se transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației  utilizatorului, lucru care face posibila utilizarea telefonului in orice situatie.

   M9 Connect este Dual SIM si are conectivitate 3G, o baterie ce permite utilizarea a peste 200 de minute in convorbiri, si o autonomie in stand-by de aproximativ 200 de ore. Mai mult, este prevazut si cu aplicatii de socializare precum Facebook Lite si WhatsApp.

   Terminalul M9 Connect este deja disponibil, pe bază de precomandă, la prețul de 249 lei iar livrările vor începe din 6 februarie.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.