X4 SOUL, PRIMUL SMARTPHONE ALLVIEW DUAL CAMERA

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Iti place sa fotografiezi ? Hai sa-ti dau o veste buna! Pe data de 07.02.2017 a fost lansat noul Allview X4 Soul, un smartphone cu doua camere, ce se adreseaza persoanelor ceva mai pretentioase in materie de fotografie. Camera principala de 13MP , cu o deschidere a diafragmei f/2.0 a lui X4 Soul, permite captarea cu detalii chiar si in lumina scazuta, in timp ce camera secundara de 5MP, capteaza informatii despre profunzimea campului vizual, astfel ca efectul de blur obtinut pe fundal este impresionant.

  ”X4 Soul este smartphone-ul care te provoaca sa dai frau liber creativitatii si sa-ti scoti la iveala veleitatile artistice in materie de fotografie. Sistemul dual camera si efectul Bokeh pun in valoare subiectul fotografiat si il evidentiaza in contrast cu fundalul. Este un joc al planurilor apropiate si indepartate, a caror claritate poate fi redefinita chiar si dupa ce fotografia a fost realizata”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

  Ca experienta foto sa fie desavarsita, X4 soul este echipat cu camera frontala de 13MP, prevazuta cu Selfie Flash, si un unghi de vizualizare de 80 grade, astfel ca selfiurile sunt de acum incolo destul de incapatoare pentru toata lumea.

   Ei bine, Allview X4 Soul nu este doar un smartphone performant din punct de vedere foto, ci un smartphone cu linii elegante, rotunjite , realizat aproape in totalitate din metal. Display-ul 2.5D, de 5.5 inch Corning Gorilla Glas, ofera o experienta excelenta chiar si in cazul utilizarii acestuia in lumina solara.

   Pe langa toate acestea, 4GB Ram, procesorul Octa-Core de 2.0 GHz si o memorie foarte generoasa de 64 GB, ce poate fi extinsa pana la 128 GB, prin utilizarea unui card microSD, asigura o experienta foarte fluida. Dispozitivul este echipat cu conectivitate 4G Cat6, ce ofera viteze de doua ori mai mari fata de standardul 4G Cat4.

  Protejarea datelor este de asemenea un capitol la care Allview aduce constant imbunatatiri, senzorul frontal de amprenta si sectiunea Spatiu Privat asigurand criptarea documentelor intr-un algoritm special, astfel ca doar utilizatorul device-ului va acea acces la acestea. Anti-call recording si Camera Guard sunt doua alte functii ce impiedica inregistrarea convorbirilor, dar si accesarea neautorizata a camerei dispozitivului.

   Allview X4 Soul este disponibil pe site-ul www.allview.ro la pretul de 1699 lei. Acesta va intra de asemenea in urmatoarele doua saptamani si in oferta DigiMobil, putand fi achizitionat cu plata integrala sau in rate fara dobanda la contractarea abonamentelor din gama Optim.

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.