ALEGEREA „SMART-FONULUI” IN ERA „PROST-OMULUI”

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Imi scapa ceva legat de treaba asta cu telefoanele. Cum e posibil ca primul lucru care iti trece prin minte in momentul in care ai pe mana un telefon proaspat aparut, ba chiar neaparut inca, cum e Xiaomi Mi6, sa te pui cu ciocanul pe el? E clar ca esti curios de modul in care se comporta carcasa de ceramica, dar nu-mi amintesc macar un moment in care, in mod accidental sa fi dat cu ciocanul in telefon, sa-mi folosesc telefonul la spart nuci, futut ursuleti koala, sarit sub autobuz cu telefonul in buzunar, sau mizerie de genul asta.

  Bun, vrem sa stim ce se intampla cand iti cade din buzunar. Chiar si asa, telefonul ala nu e proiectat sa sara singur din buzunar, asadar, daca esti namac de fel, indiferent de marca sau materialul din care e fabricat telefonul, o sa-i faci de petrecanie, nu te ingrijora.

   Nici o vorba despre specificatiile telefonului, doar un cretin care a facut tot posibilul sa distruga telefonul. Sa nu-ti imaginezi nicio clipa ca n-a reusit. Cam asa ne informam noi si cam asa isi aleg oamenii telefoanele in ziua de astazi. Problema e veche, dar mi se pare ca oamenii astia sunt din ce in ce mai inventivi. Nu i-as condamna, pentru ca prostii se afla la celalat capat al firului.

   Sunt curios cum ar fi aratat testele astea acum 15 ani, atunci cand, daca aveai telefon cu sunete polifonice,(sa nu mai vorbim de vreo camera de 2 megapixeli) erai dracu pe pamant. Nu cred ca vreun om sanatos la cap si-ar fi spart vreun Nokia 3310, sau Alcatel OT310, doar ca sa vada ce se intampla. Plus ca ti-ar fi luat ceva mai mult timp:)

  Rezultatul este in mod „curios”, dar invariabil, acelasi: daca esti indeajuns de prost, vei reusi sa-l spargi fara probleme, nu trebuie sa te straduiesti prea mult.

  Cacatul asta a inceput probabil odata cu lansarea Iphone 4, daca imi aduc bine aminte, moment in care cativa baieti destepti au speculat nevoia tot mai presanta de informare a cretinului care nu-si putea imagina ce se va intampla cand o sa dai cu ciocanul intr-o bucata de sticla. Uite asa s-a declansat isteria testelor de acest gen. Oamenii astia au pus umarul la crearea unor canale de YouTube care aduc banisori frumosi.

  Tot oamenii astia au schimbat si modul in care orice informatie prezentata intr-o varianta mai lunga de 7 randuri sau fara poze, care nu contine in titlu macar unul dintre cuvintele „incredibil, genial, minune, sparge, fute, omoara, slabeste” n-are niciun fel de valoare. Prea multe informatii, prea multi prosti, prea putini oameni care spun ceva.

   Exista multe surse de informare pertinente, nimic de zis, dar cine dracu-i baga in seama pe aia?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.