PRODUSELE ALLVIEW, CERTIFICATE GOOGLE MOBILE SERVICES

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Dupa cum bine stiti , Allview, brand detinut de compania brasoveana Visual Fun, comercializeaza produse certificate Android GMS.

  De asemenea, Allview face parte dintr-un numar restrans de branduri internationale certificate Google Mobile Services, ceea ce asigura tuturor utilizatorilor de terminale Allview produse compatibile cu serviciile Google și cu o varietate de aplicații disponibile în Magazin Google Play.

 ”Certificarea Android GMS reprezinta o confirmare a faptului ca dispozitivul este compatibil cu sistemul Android si foloseste aplicatii Google licentiate, oferind practic un plus de siguranta utilizatorului final si o experienta placuta de utilizare. Ne bucuram sa le putem oferi clientilor Allview garantia ca produsele noastre au fost testate si indeplinesc toate criteriile impuse de Google”, a afirmat Lucian Peticila, General Manager Allview.

   In cursul lunii trecute, Google a decernat brandului Allview trofeul European Android Partners, in cadrul WMC , in semn de recunoastere a eforturilor intreprinse de compania brasoveana de a face tehnologia accesibila unui numar cat mai mare de utilizatori. Doar 8 branduri europene au mai primit o astfel de distinctie pana acum.

   Posibilitatea de identificare a producatorilor certificati este de acum disponibila utilizatorilor si poate fi verificata in setarile din Magazin Google Play ale dispozitivului utilizat. Aceste masuri au ca scop inlaturarea de pe piata a dispozitivelor nelicentiate.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.