PENSION PORTUGAL – CAZARE IEFTINA LA BARCELONA

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Hai sa scriem repede cate ceva despre cazare, cat sunt lucrurile proaspete. Va spusesem deja de cazarea la Barcelona inca de saptamanile trecute ,dar acum revin cu impresii de la fata locului, dupa un city-break reusit la Barcelona. Ce stiam despre Pension Portugal inainte sa plec?

  Ca trebuie sa platesc 50 Euro/noapte/camera si ca Pension Portugal este foarte aproape de La Rambla, intr-o zona in care sunt multe baruri si restaurante. Unele comentarii de pe Booking si TripAdvisor te atentioneaza cu privire la zgomot, dar si la curatenia din camere.

   Ce am aflat la fata locului ? Pe scurt, Pension Portugal asigura conditii decente de cazare pentru cei 50 Euro/noapte/camera dubla, dar nu este pentru cei pretentiosi, ci mai de graba o varianta pentru cei pusi pe distractie. Se ajunge foarte usor, si tot foarte usor te poti indrepta spre mai toate obiectivele turistice. Curatenia si nivelul de confort sunt decente, dar pot fi imbunatatite. Zgomotul a fost destul de deranjant in ultima dintre cele 3 nopti in care am stat acolo, pe hol exista o baie la care au acces cei care opteaza pentru camera in regim hostel, asa ca e o chestiune de noroc, daca nimeresti sau nu vecini galagiosi. Peretii sunt destul de subtiri, asa ca nivelul de zgomot nu e cel mai fericit, auzi lipanitura de papuc din hol:))) In plin sezon, as sta un pic pe ganduri inainte sa revin aici, dar daca ajungi pentru distractie si viata de noapte, merge de minune. Continua sa citesti si arunca o privire si peste poze, daca vrei sa afli mai multe.

   Asadar, ajungi aici foarte usor, de la statia de metrou Drassanes traversezi o singura strada, apoi mergi drept si in mai putin de 5 minute ajungi. Pension Portugal este pe partea stanga a strazii, iar marcajele nu sunt foarte vizibile, asa ca mare atentie.

   Suni la usa, in lift ai buton marcat cu Pension Portugal si ajungi la mica receptie de la etajul 1. Am primit imediat cheia de la camera 304, baietii de la receptie sunt foarte amabili. Am platit 154 Euro pentru 3 nopti de cazare. Primesti doua chei, una de la intrarea pe etaj si una de la camera. Cum te dai jos din lift, ajungi intr-un hol frumos amenajat si utilat. Aici se poate lua masa, tot aici e un dozator de apa, dar si un cuptor cu microunde. Cum intri gasesti si indicatii privitoare la directia in care ai camera . Aveam ceva emotii legate de conditiile de curatenie.

  Camera este insa decenta. Eu ma declar multumit de conditiile de curatentie si confort, avand in vedere pretul platit. Nu este foarte mare, dar indeajuns de spatioasa. Sumar mobilata, are doar patul, care este insa foarte comod, doua noptiere, oglinda si un scaun, cum intri in dreapta. Un TV micut, prins de perete, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos. Lenjeria este curata si de calitate.

   In camera in care am stat noi a fost curat, as spune insa ca se pot face mai multe in privinta urmelor de pe pereti. Incalzirea se face cu un aparat de aer conditionat. Asadar, daca nu esti foarte pretentios, merge.

   Baia este micuta, insa are tot ce ii trebuie si este curata. In dulapul de sub oglinda gasesti prosoape si gel de dus. Aici nu pot fi spuse prea multe, cert este ca baia este curata. Daca esti comod din fire, n-ar strica o pereche de papuci, podeaua este destul de rece. Aceeasi treaba si in camera.

   Vederea din camera 304 este in curtea interioara, asa ca nu poti vedea mare lucru, dupa cum iti poti da seama foarte usor din poza de mai jos. Ferestrele sunt destul de apropiate una de cealalta, asa ca revenim la problema zgomotului, in cazul in care ai noroc de vecini galagiosi.

     In concluzie, Pension Portugal este o varianta ce merita luata in calcul daca vrei sa calatoresti cu un buget restrans si daca te afli in Barcelona pentru distractie si viata de noapte. Cu 50 Euro/noapte/camera dubla cu baie, m-as mira sa gasesti prea multe variante intr-o zona atat de buna. Daca vrei sa dormi linistit, risti un pic, dar cred ca totusi merita. Citeste si urmatoarele postari ca sa afli mai multe despre buget, transport, dar si recomandari privind baruri si restaurante.

    Spor la calatorit!

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.