ALLVIEW LANSEAZA V-BASS, BOXA INTELIGENTA

Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Allview a lansat ieri boxa inteligenta V-Bass, un gadget dedicat redarii continutului audio, dar capabil in acelasi timp sa raspunda la intrebari si comenzi vocale. Boxa inteligenta furnizeaza in limba engleza informatii de cultura generala, glume sau lectureaza carti audio. Abia astept sa ii pun cateva intrebari „inteligente” sa vedem ce zice.

   V-Bass raspunde printr-o singura apasare de buton, urmata de o comanda vocala sau o intrebare. Tot prin comenzi vocale se poate regla volumul, se poate schimba piesa sau alege postul de radio, ba chiar se poate seta si alarma.

 ”Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

  Cu ajutorul aplicatiei Siebo Multiroom, disponibila in Magazin Play, pot fi utilizate simultan mai multe boxe V-Bass care pot reda acelasi continut, dar si continut diferit. Tot prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot folosi 2 boxe V-Bass in sistem stereo.

  Dimensinile reduse ale boxei, de 67 mm in circumferinta si putin peste 10cm inaltime, permit utilizarea acesteia in orice imprejurari. Aceasta se poate conecta la un telefon prin conexiune Bluetooth. V-Bass poate fi folosita atat pentru a reda continut audio din memoria unui telefon, dar si ca hands-free, pentru convorbirile telefonice.

  V-bass are o putere de 3W si o autonomie de pana la 4 ore. Incarcarea se realizeaza prin intermediul cablului microUSB.

Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.