GALAXY S8, PRIMELE IMPRESII DUPA O SAPTAMANA DE UTILIZARE.

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Tanar posesor de Galaxy S7 si al fratilor sai de dinainte, asteptam cu interes noul Galaxy S8. Desi in ultima perioada n-am prea fost la curent cu cele mai noi stiri din zona mobile, iar Galaxy S7 Edge imi parea mai mult decat suficient, Galaxy S8 m-a convins sa-i dau o sansa, in cele din urma. Vodafone m-a cam pacalit cu termenele de livrare in ultimii ani, insa anul asta si-au facut insa foarte bine tema si am primit telefonul la doar cateva zile dupa lansarea in Romania a noului Galaxy S8. Hai sa vedem deci despre ce e vorba.

    Asadar, a ajuns telefonul, cutia nu e foarte diferita de cea a lui S7 Edge. Telefonul este varianta neagra de 64Gb, lucru bun, 64 Gb este capacitatea minima de stocare ce poate fi extinsa cu card microSD de pana la 256 Gb.

Complet negru, design elegant, treaba e chiar de efect. Imediat ce ai luat telefonul in mana iti dai seama ca este ceva mai ingust decat Galaxy S7 Edge, dar la fel de usor de scapat din mana, daca nu esti pe faza. Imi place ca e mai ingust, e insa mai greu sa ajungi in partea de sus a display-ului, din cauza inaltimii acestuia. Aprindem telefonul sa ne dam un pic cu el, display-ul e clar din alt film. Apasarea de 3 ori a butonului de Home intodus acum in display iti permite utilizarea telefonului cu o singura mana. Scurtam treaba si o sa-ti zic primele lucruri care mi-au placut, precum si cele care nu mi-au placut in aceasta prima saptamana de utilizare.

CE IMI PLACE LA NOUL SAMSUNG GALAXY S8:

  • Designul ceva mai cosmetizat, mai rotunjit, telefonul e foarte placut la atingere si se simte foarte misto in mana, lipsa butonului de home (asta n-as zice ca imi place in mod special) si a denivelarii camerei, dau senzatia unui telefon foarte compact, o bucata neagra de sticla. Telefonul este superb.
  • Display-ul Infinity e diferit de mai tot ce am vazut pana acum la telefoane, marimea, dar si calitatea redarii culorilor este intr-adevar impresionanta. Display-ul este sensibil mai ingust decat la Galaxy S7, desi nu pare foarte mare diferenta, remarci imediat. Una peste alta display-ul este superb. Tastele de Home (care si vibreaza in genul butonului de la Iphone7), back si multitasking sunt acum incorporate in partea de jos a dispaly-ului.
  • Camera este foarte buna, dar asta stiam deja de la Galaxy S7. Acum se pare ca are ceva mai multe functii, care teoretic ar trebui sa te ajute sa faci poze mai bune.
  • Componente foarte puternice si capacitate de stocare de 64Gb, nu mai duci grija pozelor ce trebuiesc mutate:)

CE NU IMI PLACE LA NOUL GALAXY S8:

  • Pretul foarte mare, cel putin din punctul meu de vedere, este inuman sa platesti 3600 ron pe un telefon, fara vreun pachet de accesorii.
  • Telefonul iti sare pur si simplu din mana, fiind ceva mai ingust, dar si foarte alunecos, aproape ca ii facusem de petrecanie in weekend. S-a dat cu capul de gresie, dar in mod surprinzator nu a avut niciun fel de semn.
  • Modurile de deblocare absolut enervante: recunoasterea faciala nu functioneaza, sau functioneaza foarte greu daca nu am ochelarii de vedere in ochi, deblocarea prin scanarea irisului da senzatia ca esti retardat, iar utilizarea senzorului de amprenta este cea mai sigura cale sa spargi telefonul in mai putin de 3 zile.
  • N-am reusit sa gasesc niciun fel folos lu Bixby asta mic, cu care se agita toata lumea. E adevarat ca nici inainte nu foloseam toate functiile lui Galaxy S7, dar avand in vedere ca am telefonul de doar o saptamana, trecem cu vederea;

Concluzia este urmatoarea : Telefonul este intr-adevar foarte reusit, nimic de zis, display-ul si designul sunt ceva nou, astept si accesoriile, in special Dock-ul DeX, dar in continuare pretul mi se pare nejustificat de mare pentru un telefon. Exista variante de abonamente care iti permit sa iei telefonul mai ieftin, dar pana la urma ajungi in acelasi loc. Revin zilele urmatoare cu mai multe impresii, in weekend telefonul a stat cuminte in camera:)

sursa foto : https://www.youtube.com

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.