Concurs Allview V-Bass, castiga o boxa inteligenta

Share on Facebook598Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Va spuneam zilele trecute ca o sa organizez un concurs ce are ca premiu boxa inteligenta Allview V-Bass. Boxa a fost testata de mine in ultimele doua saptamani. Este un gadget modern si foarte util. Pe langa designul placut, autonomia boxei este de 3.5 ore, iar puterea acesteia este de 3W, ceea ce face acest gadget perfect atat pentru casa, birou sau o iesire la aer liber. Daca vrei sa afli mai multe despre boxa, da click pe acest link.

   Boxa Allview V-Bass vine in cutia originala, este practic noua, vine insotita de certificatul de garantie si manualul de utilizare, precum si cablul de incarcare. Castigatorul premiului nu plateste nicio taxa suplimentara, sau orice tampenie de genul asta, va trebui insa sa plateasca transportul boxei, care nu cred ca depaseste 20 de lei. Pretul Allview V-Bass este 249 lei, in mod normal si puteti cumpara gadgetul de aici.

     REGULILE CONCURSULUI.

I. PREMIUL CONCURSULUI. Castigatorul va intra in posesia unei boxe inteligente Allview V-Bass, un gadget modern si util. Taxele de livrare vor fi suportate de catre castigator.

II. INSCRIEREA IN CONCURS are in vedere indeplinirea unor pasi simpli si mici, asa cum sunt enumerati mai jos. E foarte important sa ii respectati in totalitate, ordinea nu este foarte importanta, dar e important sa fie indepliniti toti.

  1. Da like paginii facebook Allview Mobile! (apasa pe text si da like!)
  2. Distribuie aceasta postare cu concursul (e vorba de postarea de pe facebook cu concursul)!
  3. Exprima-ti dorinta de participare prin adaugarea unui comentariu la postarea Facebook cu acest concurs! COMENTARIUL E OBLIGATORIU, ASA SE VA DESEMNA CASTIGATORUL.

III. DESEMNAREA CASTIGATORULUI se va face in urma unei extrageri pe site-ul random.org. Numarul de participanti va fi stabilit dupa verificarea comentariilor. Persoanele care vor adauga 2 sau mai multe comentarii sunt din start excluse si blocate, toate comentariile lor vor fi sterse. Numarul se va extrage o singura data, iar numaratoarea va avea loc in functie de inscrierea cronologica in concurs pornind de la primul inscris. Daca persoana extrasa nu a indeplinit toti pasii anterior enumerati, se face o noua extragere, sau mai multe, pana cand avem un castigator care a indeplinit toate conditiile.

IV. EXTRAGEREA CASITGATORULUI VA AVEA LOC IN DATA DE 01.06.2016 ora 12:00, IAR CASTIGATORUL VA FI ANUNTAT SI CONTACTAT IN MAXIM 48 ORE DE LA EXTRAGERE. LIVRAREA PREMIULUI SE VA FACE IN TERMEN DE MAXIM 7 ZILE DE LA VALIDARE SI VERIFICAREA DATELOR, URMAND A PREZENTA DOVADA TRANSMITERII SI PRIMIRII PREMIULUI. 

    Acestea fiind spuse, nu imi ramane decat sa va urez mult noroc!

 

Share on Facebook598Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.