LOFT DESIGN LISBON, CAZARE IEFTINA LA LISABONA

Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Uite ca de data asta n-am mai anuntat plecarea si nici n-am scris nimic de la fata locului, asa ca vin direct cu informatii de pe taramuri portugheze. O sa povestesc, ca de obicei lucrurile pe rand, asa ca prima data o sa vorbim despre cazare, apoi despre ce poti face la Lisabona, preturi, bugete, „bagabonteli”.

  Treaba cu cazarea e destul de simpla de obicei: Booking sau Airbnb. In cazul in care calatoriti mai mult de 2 persoane, Airbnb este o varianta ce merita luata in calcul. Asta am facut si noi de data asta. Am inchiriat un apartament cu doua camere in Bairro Alto, cartier renumit in Lisabona pentru viata de noapte si multitudinea de baruri si restaurante din zona. Am platit pentru 4 nopti suma de 1600 lei, ceea ce inseamna aproximativ 88 Euro/noapte. La un calcul simplu cazarea costa 22 Euro/persoana/noapte. Destul de ieftin zic eu, tinand cont si de conditiile de cazare.

  Apartamentul se numeste Loft Design Lisbon si puteti arunca o privire peste el, sau chiar face o rezervare folosind acest link. 

  Se afla pe Str. Luz Soriano la nr.37, ultimul etaj, o mansarda ingenios amenajata si chiar cu un mic balcon cu iesirea catre o strada destul de aglomerata pe timpul noptii. Daca te incurca galagia si vrei sa te culci devreme, s-ar putea sa ai ceva batai de cap pana sa adormi:) Cu siguranta se pot gasi si variante mai bune, dar daca mergeti in Lisabona pentru baruri si viata de noapte (cum n-am facut noi), aici trebuie sa ajungeti. Bairro Alto este cartierul distractiei, al barurilor si restaurantelor de toate felurile.

  Cheia de la apartament va trebui sa o iei de undeva din zona centrala a Lisabonei, pe de Rua Augusta, de la restaurantul la care lucreaza proprietarul, Arnaldo. Apartamentul se afla in imediata apropiere a unor statii de tramvai si autobuz, asa ca nu este foarte greu de ajuns si nici de deplasat in oras.

  Dupa cum poti vedea din poze, apartamentul este nu doar modern amenajat, dar si utilat cu tot ce trebuie.  Doua camere spatioase, fiecare cu cate un sifonier, paturi mari si comode. Intr-una dintre camere ar trebui sa feriti tuga un pic, altfel riscati sa rupeti mansarda. Are o bucatarie si o zona in care puteti lua masa dimineata, sau sa beti un vin seara:) Are o singura baie, destul de incapatoare, curata si utilata cum trebuie. Prosoape exista in stoc.

  Un pic mai multa lumina naturala si treaba era perfecta, dar nici asa n-as spune ca am gasit vreo problema.

  Concluzia e simpla : Loft Design Lisbon este un apartament modern si confortabil, intr-o zona foarte animata a Lisabonei, la un pret bun, ideal in cazul in care calatoriti 4 persoane. Se ajunge foarte usor aici si tot foarte usor puteti sa va indreptati catre mai toate atractiile turistice importante. Este aproape atat de tramvaie, gara, dar si de funicular.

  Pentru orice alte detalii, n-ar strica sa intrebati. La fel de bine puteti da o mana de ajutor daca aveti cazari pe care le-am putea lua in calcul.

  Spor la calatorit!

Share on Facebook11Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.