CASTIGATOAREA CONCURSULUI ALLVIEW V-BASS

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Salutare, cu o mica intarziere cauzata de perioada libera in care am cam fost plecat, dar si a verificarilor de rigoare, am reusit intr-un final sa extrag castigatorul concursului ce are ca premiu o boxa inteligenta Allview V-Bass. Este de fapt o castigatoare, aceasta se numeste Claudia Livia (Hornyak Claudia) si este din Orsova. Castigatoarea a fost anuntata, iar pana la sfarsitul saptamanii va intra in posesia premiului. In urma verificarilor in concurs au fost inscrise 289 de persoane, iar numarul extras castigator a fost 117, vedeti si in imaginea de mai jos.

  Tot pe aceasta cale as vrea sa va anunt ca modalitatea de inscriere in concursuri se va schimba de la urmatorul concurs, mai ales din cauza ca cei inscrisi folosesc tot felul de modalitati de a se inscrie de pe mai multe conturi. Mai mult, am observat ca o multime de oameni se inscriu in zeci de alte concursuri, lucru care nu mi se pare normal.

  Motivul organizarii acestor concursuri este de fapt rasplatirea celor care imi citesc blogul, este modul meu de a le multumi pentru cele cateva minute pe care mi le acorda zilnic.

   Multumesc inca o data celor inscrisi, multumesc Allview Mobile! Felicitari castigatoarei!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.