Allview lanseaza P9 Energy Lite 2017

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Salutare, zilele trecute Allview a lansat noul P9 Energy Lite 2017. Noul Allview P9 Eneryg Lite 2017 aduce astfel o serie de imbunatatiri predecesorului sau, cele mai sesizabile fiind spatele metalic, senzorul de amprenta, precum si camera frontala pentru selfie-uri de 8MP. Posesor fiind de Allivew P6 Energy, nu pot decat sa astept cu nerabdare sa ii testez performantele.

   „Dincolo de autonomia asigurată de acumulatorul de 4.000mAh și de multiplele optimizări, P9 Energy Lite 2017 se aliniază prin îmbunătățirile pe care le aduce la cerințele trendurilor actuale din tehnologie. Rapiditatea și fluența în rularea aplicațiilor sunt două caracteristici care întregesc profilul acestui smartphone conceput să facă față cu brio provocărilor din fiecare zi, susține Lucian Peticilă, General Manager Allview.

  Cu un design elegant si placut, dar foarte functional si robust in acelasi timp, P9 Energy Lite 2017 nu se indeparteaza insa de la scopul functional al terminalelor din seria Energy, astfel ca o incarcare completa asigura a bateriei pana la 16 ore de convorbire. O incarcare de 12 minute echivaleaza cu 100 minute de convorbiri sau browsing.

  Sa recapitulam : design elegant, durata mare de viata a bateriei, functionalitate. Cum ramane insa cu performantele ? Ei bine, afla ca noul Allview P9 Energy Lite 2017 exceleaza si la acest capitol. Camera de 13 MP cu Autofocus si camera frontala de 8 MP sunt puse in valoare de o serie intreaga de functii disponibile, dintre care cele mai interesante amintim Slow Motion, Picture in picture si Panorama.

   Procesorul Octa-Core , memorie RAM de 3Gb precum si o memorie Flash de 32 Gb, ce poate fi extinsa pana la 128 Gb asigura o experienta fluida. Performantele noului Allview P9 Energy Lite 2017 sunt puse in valoare de un sistem  de operare aerisit si optimizat pentru a oferi timp de reactie excelenti.

  P9 Energy Lite 2017 are un display de 5.2 inch IPS HD 2.5D. Dispozitivul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

  Noul Allview P9 Energy Lite 2017  este disponibil pe bază de  precomandă, pe site-ul allview.ro, la prețul de 999 lei iar livrările vor începe din 23 iunie.

 

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.