RECOMANDARE FILM SF: LIFE (2017)

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Mai intai de toate nici nu stiu daca sa-i zic SF, horror sau thriller, cert este ca mi-a placut filmul foarte mult. Jake Gyllenhaal, Ryan Reyonlds si Hiroyuki Sanada sunt jumatatea celebra a actorilor din acest film, intrucat personajele sunt 6 la numar. Filmul incepe pe Statia Spatiala Internationala, unde un grup de astronauti se afla in asteptarea unei sonde ce avea sa aduca probe de sol de pe Marte.

  Ceea ce incepe insa ca o serie promitatoare de teste privind formele de viata detectate in probele de sol martian, se transofrma intr-o adevarata lupta de supravieturire, odata ce experimentele degenereaza. Filmul iti induce o permanenta stare de tensiune, chiar daca este pe alocuri previzibil. Firul povestii este unul simplu, insa interesant (nici n-ar prea putea fi altfel avand in vedere numarul de personaje), te tine conectat la actiune. Desi actorii sunt foarte cunoscuti, niciunul dintre personaje nu mi-a parut din cale afara de interesant, adica joaca ok, dar nimic memorabil.

 Efectele speciale si atmosfera specifica acestui gen de filme te duce cu gandul la Gravity, nu este insa nici pe departe la fel de bine bugetat, si nici la fel de plictisitor cum mi-a parut Gravity.

Pe scurt : filmul merita vazut, are actiune din plin. Daca nu esti foarte critic si ignori anumite greseli de logica as zice ca nu sunt 2 ore irosite, tema filmului nu e chiar unica, insa mi-a parut foarte bine materializata.

Vizionare placuta!

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.