Premiera romaneasca: Allview dezvolta primul smartphone cu ecran 18:9,

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Allview ne pregateste o noua surpriza , mai exact un smartphone surpriza. Despre ce este vorba ? Noul flagship al companiei brasovene, X4 Soul Infinity, va avea un display special, ce va incorpora intr-o carcasa de 5″ un display cu 15% mai mare decand in mod obisnuit.

  Allview isi propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului sa atinga 80%, valoare care plaseaza noul flagship Allview X4 Soul Infinity in topul primelor 10 produse din lume care ating aceasta proportie.

  Ecranul spectaculos ridica numeroase provocari legate de optimizarea structurarii si amplasarii componentelor, pentru a oferi alaturi de display o experienta placuta si un design ergonomic, insa rezultatul va fi cu siguranta unul spectaculos.

  „Viziunea noastra a fost inca de la inceput sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda  de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

   Ideea acestui nou tip de smartphone a fost facuta publica inca de la inceputul anului, atunci cand Allview prezenta intr-o fila a calendarului trimis colaboratorilor si partenerilor un astfel de device. Au fost dezvoltate mai multe variante ale acestui produs, ce are ca scop o utilizare rapida si confortabila, insa forma finala va fi dezvaluita pe masura ce va fi finalizata.

  Marca Allview X4 Soul Infinity a fost inregistrata la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

  Cei care doresc sa afle detalii despre acest produs se pot inscrie pe pagina dedicata X4 Soul Infinity si vor avea acces la beneficii gandite special pentru ei.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
5 Comments
  1. Intotdeauna cei de la Allview un tinut pasul cu moda in ceea ce priveste design-ul. Acum este cu totul altceva, sper sa fie la un pret accesibil pentru noi Romanii.

    1. e foarte adevarat ca e important si ca pretul unui produs sa fie accesibil. Eu spre exemplu, am un galaxy S8, iar pretul mi se pare totusi destul de mare, in ciuda nivelului de performanta destul de ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.