Craiova- Venetia, 80 lei la sfarsit de Septembrie

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Uitandu-ma pe destinatiile de zbor din Craiova, mi-am adus aminte de zilele frumoase petrecute la Venetia, asa ca am decis sa verific preturile zborurilor, poate gasim ceva interesant. Desi preturile nu sunt foarte mari nici pentru perioada de vara, mie imi cam place sa merg un pic in afara perioadelor aglomerate, asa ca sfarsitul lui septembrie e perfect. Preturile la bilete sunt mici, temperaturile sunt inca ridicate, 20-25 grade.

   In perioada 24-27 Septembrie gasesti zboruri catre Venetia, Aeroportul Treviso la 80 lei. Trebuie sa mai iei in calcul si faptul ca transportul intre Venetia si Treviso costa inca 19 Euro/persoana, asa ca nu e chiar o suma mica.

   Zborurile din Bucuresti erau foarte incomode din punct de vedere al orarului de zbor, pentru ca plecare era undeva in jurul orei 06:00, asa ca pe langa faptul ca trebuia sa te scoli in mijlocul noptii si nu te odihneai deloc, trebuia sa fii in Bucuresti din ziua anterioara, pentru a nu adauga inca 3 ore de oboseala la drum.

    Plecarea din Craiova este la ora 13:00, timpul petrecut in aeroport e mult mai mic, asa ca din punctul meu de vedere este un mare castig.

     In timpul cautarilor am vazut ca la inceputul lui octombrie din Craiova se va zbura catre Venetia si pe Aeroportul Marco Polo, mult mai aproape de oras, motiv pentru care scutesti mare parte din cheltuiala cu transportul, plus ca drumul dureaza mai putin.

     Am gasit varianta 4-8 Octombrie, la pretul de 95 lei. Nu e mare diferenta nici de bani, nici de perioada, insa e o alternativa, daca vrei sa stai 4 nopti in loc de 3.

  Desi septembrie si octombrie nu sunt chiar extrasezon, iar preturile la cazare se mentin inca maricele, o sa incerc sa gasesc si cazare avantajoasa, asa ca ramai pe faza.

   Ce ar trebui sa faci insa este sa pui mana sa cumperi biletele de avion acum, mai ieftine de atat nu cred ca o sa gasesti

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.