MAGAZIN CEASURI CRAIOVA

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Daca esti din Craiova si porti de obicei ceas de mana, articolul asta o sa iti fie folositor. Nu stiu de unde iti cumperi tu ceasuri de obicei, dar o sa-ti zic despre un magazin de ceasuri originale, la preturi foarte bune. Ultimul ceas pe care l-am cumparat eu a fost cand a trebuit sa fac un cadou si am luat un ceas de dama Esprit, iar preturile sunt foarte bune, incep de pe la 200 de lei, asa ca imi e greu sa cred ca nu o sa gasesti ceva care sa iti placa.

   Pentru un ceas Esprit original, consider ca pretul este mai mult decat decent.

  Magazinul se numeste Accesoriul.ro si este situat pe Str.Spania nr.7 , deasupra Brothers Cafe, la etajul 2. Urci pe scarile din stanga cladirii. Daca esti din Craiova, iti dai seama usor unde este magazinul, ba chiar o sa gasesti si un banner pe usa, care sa te ajute.

  Daca vrei sa ajungi la magazin si nu te descurci, nu ezita sa dai un telefon la 0763.060.202, primesti imediat indicatiile de care ai nevoie sa ajungi acolo.

   Ce mi se pare foarte important atunci cand cumperi un ceas, este sa il probezi, ca sa-ti dai seama daca e pe gustul tau. Pe langa aspectul unui ceas de mana, conteaza si materialele din care e fabricat, precum si textura acestora, greutatea si nu in ultimul rand sa te simti bine cu el la mana. E adevarat ca si online-ul are avantajele lui, pentru ca e mult mai usor si mai comod sa comanzi. Gasesti ceasurile despre  care iti vorbeam si pe www.accesoriul.ro.

    Pe langa ceasurile Esprit, mai gasesti si ceasuri Michael Kors, Diesel, Guess, Fossil si Festina, ceasuri care sunt in trend si sunt totodata accesibile. Iti zic sigur ca o sa-ti placa.

   Magazinul este micut si cochet, insa mi se pare foarte misto ca spre deosebire de magazinele de prin centrele comerciale ceasurile sunt mult mai ieftine, poti sa vezi si sa probezi mai usor fiecare ceas, fara ca vreo domnita sa strambe din nas. Ca tot ti-am zis ca am cumparat un ceas de dama Esprit, vreau sa-ti spun ca imi era foarte greu sa ma decid, insa am avut tot timpul sa ma uit la fiecare ceas in parte si sa compar preturile cu alte preturi online. Imi era greu sa ma hotarasc intre ceasurile din imaginile de mai jos.

  Ceasurile sunt 100% originale, iar pentru fiecare produs primesti pe langa factura si garantie, un certificat de autenticitate, in caz ca ai vreo problema, te intorci repejor si oamenii te ajuta sa o rezolvi imediat.

   In caz ca stiti si alte magazine de ceasuri din Craiova, n-ar strica sa imparti informatiile si cu noi.

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.