CONCURS !!! Premiu : Carte Fata din tren – Paula Hawkins

Share on Facebook28Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Acum vreo doua saptamani v-am povestit ca am citit atat cartea Fata din Tren – Paula Hawkins, iar mai apoi am vazut si filmul. Cartea mi-a placut mai mult, si poti sa si citesti AICI de ce.  Asa cum promisesem, voi oferi cartea ca premiu intr-un concurs dedicat celor care imi citesc blogul, insa de data asta schimbam un pic regulile. Asadar premiul concursului este cartea Fata din Tren – Paula Hawkins. Curierul il platesc tot eu.

   In primul rand o sa schimb regulile de inscriere pentru ca vreau ca premiile sa ajunga la oamenii care imi citesc blogul, nicidecum sa transformam chestia asta intr-o caterinca de genul „Partikip” la care se inscriu 753 de oameni ce nu fac altceva decat sa se inscrie la concursuri. Nu ca ar fi ceva in neregula cu asta:) Desi premiul nu e la fel de consistent cum v-am obisnuit, o sa incerc sa fac concursuri mai des, cu premii din ce in ce mai consistente, astfel incat toata lumea sa fie multumita.

Cum te poti inscrie deci in concurs ?

I. Prima conditie este Abonarea la Newsletter-ul blogului, cu nume si prenume, precum si adresa de email. Lucrul asta il poti face de pe oricare pagina a blogului. Odata inscris la newsletter esti participant la absolut toate concursurile care se vor desfasura de acum inainte pe blog. Mult mai simplu, nu ? Asa arata casuta de inscriere!

II. Conditia cu numarul 2 este sa ne recomanzi o carte, adaugand un comentariu la aceasta postare cu concursul, deci oricine este inscris doar pe Facebook, este inscris degeaba:)

   Concursul incepe din momentul postarii si se termina fix martea viitoare , pe data de 25 iulie, la ora 12:00. Castigatorul il voi anunta probabil in aceeasi zi, urmand ca premiul sa ajunga pana in weekend la castigator.

Asadar, treaba e simpla aboneaza-te la newsletter si recomanda-ne o carte !

Share on Facebook28Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
11 Comments
 1. Imi place foarte mult sa citesc si nu pot recomanda doar o singura carte …
  Unele din preferatele mele sunt :
  – Eleganta ariciului – Muriel Barbery
  – Ines a sufletului meu – Isabel Allende
  – Gazda – Stephenie Meyer
  – Pitulicea – Resat Nuri Guntekin

 2. Calarind propiul tigru- o carte ce as putea sa o includ in categoria de dezvoltare personala, foarte interesanta cu multe sfaturi de persuasiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.