Logica Romaneasca

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Pentru ca se cunoaste ca am luat pauza de la sala, ieri mi-am facut curaj sa revin la vechile obiceiuri, asa ca am mers frumos si mi-am facut abonament la sala.

   Nu e bine sa te fortezi chiar din prima zi, asa ca am luat-o mai usurel cu cateva exercitii, dupa care am zis sa alerg un pic pe banda, nu de alta, dar ajuta:)

  Ma pregatesc spiritual, pun prosopoul si apa pe suportii de la banda, cand sa-i dau drumu, un ditai biletelul: „DEFECT” . Alaturi, aceeasi situatie. Facand un inventar simplu, din 7 benzi merg doar vreo 3, iar una dintre ele are butonul de oprire distrus, asa ca n-ai putea spune ca merge cum trebuie.

  Cum spiritul civic obisnuieste sa ma bage in tot felul de situatii dubioase, nu se putea ca de data asta sa fie altfel, asa ca m-a impins dracu sa ii atrag atentia baiatului de la receptie ca nu prea merg benzile si ca daca suntem 2-3 grasi in sala, s-a terminat cu benzile. Raspunsul savant nu a intarziat sa apara : „Pai da le-am mai facut, dar tot voi le-ati stricat!”.  Sa mori tu! Arat eu de parca am alergat pe banda pana am stricat-o ?

  Raspunsul logic in cazul asta ar fi : „Pai atunci da-mi banii pe abonament inapoi, ca au mai platit si altii”. N-am fost chiar asa nesimtit, doar ca i-am atras atentia ca n-aveam cum sa le stric eu, motiv pentru care as vrea sa pot sa merg pe ele:))

   Restul discutiei e fara rost, ce mi se pare ciudat insa e ca asta e fix unul dintre oamenii care ar trebui sa aiba grija ca lucrurile sa functioneze corespunzator, iar el vine cu dume din astea de savant, logica romaneasca pur sange. Pe principiul „la ce dracu sa le reparam, daca nu le-am stricat noi si oricum se strica iar pana la urma”? par sa functioneze mai toate lucrurile din tara asta. Si mai ciudat e ca el a ramas oarecum intrigat de „tupeul” meu de a-l deranja cu prostii din astea.

     Ramanem pe baricade pana se rezolva problema:)))

 

 

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.