KING ARTHUR : FILM SIMPATIC, DAR CAM SLABUT

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Am stat rau cu timpul in general, il ultima perioada, cu filmele chiar mai rau. Treaba asta se intampla si din cauza ca hdd-ul pe care-l foloseam la TV a incetat din viata, insa saptamana asta am rezolvat problema. Asadar, primul film pe noul hdd a fost King Arthur : Legend of the Sword.

  Vazusem trailerul, Jude Law e de obicei ciumeg, Charlie Hunnam asta mic pare si el in regula, nota filmului e 7 pe IMDb. Desi aveam in minte o altfel de poveste si un alt King Arthur, n-as zice ca mi-a displacut adaptarea lui Guy Ritchie, dar Arthur pare mai degraba Avenger decat King:))

   Povestea e cam aceeasi, Excalibur in mainile adevaratului rege avea sa faca prapad, insa povestea prezentata intr-o nota de umor englezesc, face filmul mai mult o caterinca decat un film istoric, asa cum eram obisnuiti. Scena cu scoaterea sabiei din piatra e chiar varza din punctul meu de vedere, desi e clar ca maniera de construire a personajului lui Arthur se vrea a fi alta decat cea obisnuita.

  Filmul este totusi frumos si te captiveaza. E un film usor, fara vreo intriga prea alambicata. Desi e previzibil, filmul e placut, are efecte speciale reusite. Cam atat insa… Treaba cu turnul si cu fortele raului e slabuta rau, la fel si Jude Law. Castingul nu imi pare chiar cel mai reusit, cum nici prestatiile nu sunt cele mai stralucite.

   Concluzia : filmul este bunicel, dar clar nu de nota 7. Asteptam altceva de la film, motiv pentru care nu cred ca o sa-mi aduc aminte prea multe. E amuzant, e placut si usor de urmarit, insa mie mi-a placut varianta serioasa a Regelui Arthur.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.