Aboneaza-te la Newsletter si Castiga un Cablu de Incarcare Magnetic !

Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Asa cum spuneam si data trecuta, concursurile si-au schimbat formatul, in sensul ca extragerea castigatorului se va face strict din baza de abonati la newsletter, pentru ca ma intereseaza ca cei care castiga sa fie cititori ai blogului, asadar treaba este mult mai simpla. Premiul concursului din aceasta saptamana il reprezinta un Cablu de Incarcare Magnetic, cu protectie textila, un gadget foarte util si de efect. Indiferent ca ai telefon cu mufa de conectare micro-usb, lightning sau type-C, o sa-ti trimit cablul care se potriveste cu telefonul tau, transportul e pe cheltuiala mea de asemenea.

   Ce trebuie sa faci pentru a castiga premiul? Sa te abonezi la newsletter-ul blogului:   www.alecsvlad.ro <— INSCRIE-TE AICI! 

1. Prima conditie este Abonarea la Newsletter-ul blogului, cu nume si prenume, precum si adresa de email. Confirma apoi abonarea din email. Lucrul asta il poti face de pe oricare pagina a blogului, in caseta de inscriere din partea dreapta. Odata inscris la newsletter esti participant la absolut toate concursurile care se vor desfasura de acum inainte pe blog. Mult mai simplu, nu ? Asa arata casuta de inscriere!

2. A doua conditie este sa distribui postarea cu acest articol pe Facebook !

3. Nu scrie „partikip” pentru ca o faci degeaba :)) Pune mai bine mana si citeste blogul, ramai pe faza si ai sansa sa castigi premii din ce in ce mai mari!

Extragerea se va face lunea urmatoare, 18.09.2017 , ora 12:00. Succes tuturor!

Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.