VILA ESTER – CAZARE EXCELENTA IN KSAMIL

Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  S-a terminat cu concediul, deci trebuie sa incepem scrisul din nou. Anul asta am fost pentru a doua oara in Albania, Ksamil. Tot pentru a doua oara am fost cazati la Vila Ester, o vila cocheta, aproape de plaja. Ne-am intors cu mare placere, dupa ce anul trecut ne-am simtit foarte bine acolo, as zice aproape ca acasa, printre prieteni. Asadar, anul asta am marit echipa si pe data de 3 septembrie debarcam in Ksamil.

  De ce tot la Vila Ester? Pai pentru ca stiam deja ce ne asteapta acolo : curatenie exemplara, preturi accesibile, vila este foarte aproape de plaja si de restaurante/magazine, dar are si o terasa cu o priveliste superba, pe care va puteti petrece serile. Vezi mai jos cam pe unde este situata Vila Ester, tot in harta de mai jos, mai sunt alte doua variante de cazare pe care le luasem in calcul, insa sunt fie prea departe de plaja, fie prea aproape de moschee. Am mers la sigur:) Ca si anul trecut, am platit 20 Euro/camera dubla pe noapte, in perioada 3-8 septembrie.

   Vila are 3 etaje, camerele sunt mari, toate au balcon. De asemenea, fiecare camera este utilata cu o mica bucatarie, asa ca poti sta linistit, in caz ca ai nevoie de o cafea pentru a incepe ziua:) Ai mai jos cateva poze cu camerele. Pe langa bucatarie, fiecare camera are frigider, televizor si cel mai important, aer conditionat. Baile sunt de asemenea sunt foarte curate. Vezi mai jos niste poze din camera in care am stat noi.

   Pe langa toate acestea, proprietarii, Cristina si parintii ei, s-au straduit in permanenta sa avem tot ce ne trebuie. Ba chiar au fost foarte intelegatori, avand in vedere ca vremea ne-a schimbat planurile si a trebuit sa plecam cu doua zile mai devreme. Nici noi nu ne-am bucurat prea tare pentru ca trebuia sa plecam, dar eram la limita cu timpul, plus ca vremea nu fusese prea grozava nici in zilele dinaintea plecarii.

   Asadar, nu stiu ce inseamna pentru voi cazare excelenta, dar daca e curat, e aproape de plaja, costa 20 de euro si te simti ca acasa, pentru mine e o alegere excelenta, daca ajung pentru a treia oara in Ksamil, eu stiu sigur unde o sa fiu cazat:)

  Pentru a face rezervari la Vila Ester, cel mai simplu si evident si cel mai ieftin, este sa apelati proprietarii pe Facebook, tot acolo o sa vedeti si mai multe poze. Click pe linkul albastru pentru rezevari!

Dati o bere pentru pont !

Spor la calatorit!

Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.