ZBOR IEFTIN CRAIOVA PARIS – 128 LEI IN PERIOADA 8-11 OCTOMBRIE

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Daca esti din Craiova si esti in cautarea unei destinatii de toamna, ia in calcul Parisul, zborurile din Craiova sunt inca ieftine. Rasfoind site-ul Wizz Air am gasit in perioada 8-11 octombrie un zobr Craiova – Paris la pretul de 128 lei, pentru memebrii Wizz Discount Club. Pretul biletului este foarte bun, insa trebuie sa iei in calcul si faptul ca aeroportul Beauvais este la aproximativ 80 km de Paris, asa ca un bilet de autobuz dus-intors o sa te coste in jur de 30 de Euro. Taxiul nu e o varianta low-cost, asa ca mai bine mergi pe varianta cu autobuzul.

  Daca esti in curs de calculare a bugetului, ar trebui sa-ti iei in calcul un cost minim de 50-60 Euro/noapte/camera dubla, si crede-ma ca va trebui sa te fortezi un pic sa gasesti cazare la banii astia. Incearca si varianta Airbnb , s-ar putea sa gasesti cazare buna.

  Eu am fost anul trecut la Paris, in perioada Campionatului European de Fotbal, asa ca orasul era foarte aglomerat. Oricum, in 3 zile cred ca reusesti sa vezi destul de multe, iar daca vrei sa faci un plan de bataie, da click pe linkul de mai jos, ai cateva recomandari de obiective turistice –>> Paris in 3 zile <<— 

    Sfatul meu: ia biletul , cauta cazare si fugi la o plimbare scurta:)

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.