ALLVIEW X4 SOUL VISION, SMARTPHONE CU PROIECTOR DEDICAT AFACERII TALE

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Allview anunta zilele trecute lansarea noului X4 Soul Vision, un telefon cu proiectie laser portabila, ideal atat sedintelor de business cat si intalnirilor cu prietenii. De ce spun asta?

  Un proiector laser de mare definitie, aflat in buzunarul tau, cu un contrast ridicat, avand o rata de 5000:1 , mult mai avansat decat device-uri ce folosesc modele similare de proiectie tip Digital Light Processing (DLP), permite cu usurinta oricarei persoane sa redea continut multimedia indiferent de locatia in care se afla.

Cunoscand provocarile mediului business, Allview anunta prin Lucian Peticila:

„Allview este un business romanesc de antreprenoriat in tehnologie si stim cat de importante sunt eficienta si dinamica unor prezentari. Dorim sa sprijinim tinerii antreprenori cu un nou produs inovator, care va aduce beneficii de timp si cost atat pentru cei care au afaceri la început de drum, cat si pentru angajatii inventivi, ambitiosi care doresc sa faca prezentari dinamice”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview. „X4 Soul Vision este rezultatul evolutiei tehnologice, care acum permite o functionare nelimitata, fara a mai fi necesara schimbarea lampii de proiectie ca în cazul proiectoarelor DLP sau LCD”.

X4 Soul Vision incorporeaza un proiector laser MEMS, insa are o grosime destul de redusa, de doar 10mm, si este prevazut cu un suport metalic pentru proiectie. Utilizarea pe o suprafata plana permite smartphone-ului sa aplice o corectie automata pentru a obtine o proiectie perfecta, dreptunghiulara.

Dimensiunea ecranului de proiectie poate varia, in functie de distanta dintre smartphone si zona de proiectie, intre 20” și 200”. Imaginile proiectate vor evidentia fiecare detaliu, datorita gamei largi de culori (150% NTSC), negrul va fi mai pronuntat ca la proiectoarele clasice, iar albul mai luminat.

 Utilizarea proiectorului se realizeaza foarte usor, avand o interfata dedicata, ce transforma telefonul intr-un touch-pad ce permite navigarea printre slide-uri cu doar o atingere de ecran. Atasarea unei tastaturi Bluetooth permite chiar editarea documentelor sau prezentarii proiectate.

  Dincolo de capacitatea de proiectare, X4 Soul Vision este un smartphone Dual-Sim performant, cu un procesor Octa-Core, 3GB de RAM si o camera principala de 13MP si o camera secundara de 8 MP. Display-ul de 5.5″ IPS Full HD, INCELL, Full Lamination si o baterie de 4000 mAh intregesc panoul specificatiilor tehnice ale lui X4 Soul Vision.

  X4 Soul Vision poate fi comandat începand de pe 10 octombrie, de pe website-ul www.allview.ro la pretul de 2.299 lei. Clientii care se inscriu pe pagina www.allview.ro/vision în perioada 10 – 17 octombrie, beneficiaza de un voucher în valoare de 300 lei. Mai multe detalii despre noul telefon veti găsi pe pagina de produs X4 Soul Vision.

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.