Allview lanseaza P9 Energy S , un telefon pentru #superselfie si #fullenergy

Share on Facebook20Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Allview a lansat ieri un nou smartphone din seria Energy, mai exact Allview P9 Energy S , un device care aduce imbunatatiri serioase gamei Energy, prin combinarea unor aspecte foarte importante pentru utilizatori  : o camera frontala de 13 MP si o baterie de 5000 mAh, cu o autonomie sporita. Fiind deja utilizator al unui device din seria Energy, pot spune ca inca de la prima utilizare a unui smartphone din gama Energy am fost impresionat de durata de viata a bateriei.

  Un design slim de doar 8.9 mm, pus in valoare de carcasa metalica, face acest telefon nu doar performant, ci si foarte placut in utilizare. Display-ul Full HD de 5.5 2.5 D este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi.

 Daca esti o persoana activa, mereu pe drumuri, dar ai nevoie in acelasi timp de performante ridicate, un device din gama Energy se va potrivi perfect stilului tau de viata.

    #FullEnergy

   Bateria lui P9 Energy S ofera o autonomie generoasa de pana la 400 de ore in standby si 22 ore in convorbire. O incarcare de 10 minute echivaleaza cu 90 de minute de convorbire sau 50 de minute de browsing. Destul de impresionant, daca ma intrebi pe mine.

     #SuperSelfie

   Camera frontala de 13 MP e dotata cu LED flash, ceea ce asigura selfie-uri luminoase chiar si pe timp de noapte. Functia de infrumusetare vine in ajutorul utilizatorului, prin corectarea si accentuarea de mici detalii. Camera frontala este dotata si cu Phase Detection Auto Focus, pentru focalizare rapida, in cazul fotografiilor in miscare.

  Mai jos aveti alte cateva specificatii care completeaza profilul noului Allview P9 Energy S:

  • Procesor Octa Core, sustinut de o memorie RAM 3GB si o memorie Flash 32GB
  • SLOT 3 in 1: 2 sloturi pentru SIM-uri ce iti ofera conectivitate 4G Dual Mode, in ambele standarde FDD si TDD, si slot pentru card microSD
  • Senzor de amprenta frontal;
  • Functie telecomandă, prin aplicația Peel Remote si infrarosul integrat;
  • FastPass, dezvoltat împreună cu Google™ si MediaTek, pentru un sistem de operare aerisit

  P9 Energy S este disponibil la precomandă incepand de ieri, la pretul de 1299 de lei. Mai multe detalii despre noul telefon veti gasi AICI —>> Allview P9 Energy S

    Ramaneti pe frecventa, saptamana viitoare sper sa revin cu mai multe detalii despre telefon !

Share on Facebook20Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.