GUDAURI (GEORGIA)- DESTINATIE SPECTACULOASA DE SKI, DISPONIBILA LA LEVEL TOUR

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Vine iarna, asa ca destinatiile de vacanta cele mai vanate sunt fie cele potrivite iubitorilor de sporturi de iarna, fie cele cu plaje calduroase, ce te fac sa uiti de iarna. In caz ca esti pasionat de sporturi de iarna si cauti o destinatie de schi noua si spectaculoasa, Level Tour iti vine in intampinare cu pachete turustice special dedicate pasionatilor de sporturi de iarna, in Gudauri (Georgia), precum si in alte statiuni montane din Muntii Caucaz.

 

   Gudauri este cea mai mare si mai spectaculoasa statiune de schi din Georgia, punand la dispozitia turistilor peste 60 de km de partie, de toate gradele de dificultate, echipate la cele mai inalte standarde. Schi fond, snow tubing, parapanta, schi nocturn, sunt doar cateva dintre activitatile pentru care poti opta in Gudauri.

   Gudauri este o destinatie noua in portofoliul Level Tour, o alternativa perfecta pentru vacantele de schi in Bulgaria sau Austria, desinatii obisnuite ale turistilor romani. Georgia este o tara mai putin cunoscuta turistilor romani, insa are o istorie bogata, specialitati culinare delicioase si una dintre cele mai vechi culturi viticole ale lumii.

  In parteneriat cu Blue Air si cu sprijinul ambasadelor Romaniei si Georgiei, Level Tour va ofera in exclusivitate o cursa Bucuresti – Tbilisi, cu transferul dintre statiuni inclus.

  Proiectul pilot se desfasoara intre 3 si 10 februarie 2018, urmand a fi suplimentat in functie de solicitarile clientilor Level Tour. Zborul ce face legatura intre cele doua capitale dureaza numai doua ore si jumatate, scapand in acest fel de escale, zboruri de noapte, sau riscul de ratacire a bagajelor.

  Varietatea pachetelor turistice este una destul de mare, asa ca puteti opta pentru tururi ce vizeaza sporturi extreme, activitati culturale, istorice, sau degustari de vinuri.

  Pretul pachetelor turistice incepe de la 493 Euro/persoana si include zborul (foarte important este ca in pretul de pornire al pachetelor turistice este inclus si bagajul de cala, precum si costul echipamentelor de schi) transferul spre hotel, si cazarea pentru sapte nopti, insa aveti posibilitatea sa va personalizati sejurul in functie de preferintele dumneavoastra.

    Ce ramane de facut ? Bagajul !:)

Spor la calatorit!

sursa foto coperta : fortytravels.com

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.