BLACK FRIDAY CONTINUA LA ALLVIEW : 10 ZILE 100.000 PRODUSE

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

    Black Friday continua la Allview: 10 zile de reduceri, 100.000 de produse, 1,5 milioane de euro reduceri.  Astea sunt cifrele, pe scurt. Ce ar mai trebui sa stiti insa, este ca Allview continua campania de reduceri Black Friday pana pe data de 26 Noiembrie, cu reduceri de pana la 70%. Pentru surprizele pregatite de Allview anul acesta, tot ce trebuie sa faci este sa mergi pe linkul special creat – www.allviewbf.ro .

   Produsele le veti gasi reduse de asemenea si la partenerii care comercializeaza produse Allview.

    Anul acesta a marcat o nouă etapă de dezvoltare a gamei noastre de produse. Am extins portofoliul de produse premium, prin gama X4 Soul, mai ales prin seria X4 Soul Infinity, telefoane care sunt dotate cu AVI, primul asistent vocal în limba română, și care permit upgrade de hardware. Am dezvoltat portofoliul de produse smart home și gama de notebook-uri. Toate aceste tehnologii de ultima oră sunt accesibile acum în campania de Black Friday.”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

   In campania de reduceri de Black Friday se afla telefonul cu proiector Allview X4 Soul Vision, pachete Smart Home ce includ si oglinzi inteligente, dar si alte produse.

   Unul dintre cele mai vanate produse ,noul flagship Allview X4 Soul Infinity Plus, cu display de 6″ Full HD + si Asistent Vocal in romana – AVI,  va putea fi de asemenea achizitionat la un pret special.

     Printre surprizele pregatite de Allview veti mai regasi in aceasta campanie :

  • Gama Allview Infinity si Infinity Plus, cu preturi incepand de la 849 lei;
  • Allview X4 Soul Vision la un pret special de 1999 lei;
  • Pachete Smart Home, cu oglinzi inteligente, si preturi reduse cu pana la 40%;

    Toate produsele din campania Allview Black Friday vor putea fi achiziționate accesând website-ul www.allviewbf.ro. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile, până pe 26 noiembrie inclusiv.

      Spor la cumparaturi!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.