CONCURS CARTE : ALCHIMISTUL – PAULO COELHO

Share on Facebook24Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

     Saptamanile trecute va recomandam una dintre cartile bune citite in ultima perioada. Este vorba despre Alchimistul – Paulo Coelho. Am cumparat editia aniversara de 25 de ani, ceva mai cosmetizata. Ei bine, tot atunci va spuneam ca in cele din urma cartea va ajunge la unul dintre voi, in urma unui concurs pe blog, asa ca astazi dam drumu’ la treaba.

    Premiul acestui concurs este deci Alchimistul – Paulo Coelho, editia aniversara de 25 de ani. Nu trebuie sa platesti transport, nu trebuie sa paltesti nimic altceva.  Cartea o vezi in poza de mai jos. Citeste pana la finalul articolului pentru a afla si conditiile de inscriere in concurs!  Citi bine regulile si urmati-le!

I. Prima conditie este Abonarea la Newsletter-ul blogului, cu nume si prenume, precum si adresa de email. Lucrul asta il poti face de pe orice pagina a blogului. Daca esti deja abonat, poti sari peste acest pas. Odata inscris la newsletter esti participant in mod automat la absolut toate concursurile care se vor desfasura de acum inainte pe blog. Mult mai simplu, nu ? Asa arata casuta de inscriere!

II. Distribuie postarea cu acest articol pe Facebook ! Ai la inceputul fiecarui articol niste iconite care te vor ajuta sa faci acest lucru !

III. Conditia cu numarul 3 este sa ne recomanzi o carte, adaugand un comentariu la acest articol cu concursul, deci inscrierea pe Facebook n-are niciun fel de treaba, este fix degeaba.

Concursul incepe din momentul postarii si se termina fix miercurea viitoare , pe data de 29 noiembrie, la ora 12:00. Castigatorul il voi anunta probabil in aceeasi zi, urmand ca premiul sa ajunga pana in weekend la castigator.

Asadar, treaba e simpla aboneaza-te la newsletter si recomanda-ne o carte !

Share on Facebook24Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.