HAI SA INCERCAM SI IN ENGLEZA

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Nu pentru ca as avea prea mult timp liber si nici pentru ca as fi manga de destept, ci mai degraba pentru ca mi se pare atat constructiv, cat si eficient, in incercarea de a imi perfectiona abilitatile de engleza de balta, o sa incerc sa scriu o parte dintre articolele, respectiv cele cu tema travel, in limba engleza.

   Mai mult, traducerea articolelor in engleza ar trebui sa imi fie de ajutor la mai buna manuire a limbii engleze, dar pe aceasta cale informatiile vor putea ajunge la mai multi oameni. Deci nu fac treaba asta pentru ca am prea multi cititori in romana sau pentru ca plang aia care citesc in engleza.

   Oricum ar fi, ceva bun trebuie sa iasa din mutarea asta. Pana acum un sigur articol este complet tradus in engleza, mai precis cel cu titlul 7 MOTIVE SA CALATORESTI MAI MULT si inca unul este pe drum.

    In incercarea mea de a scrie articolele in engleza ma bazez pe ajutorul Grammarly, un program foarte misto, care ma atentioneaza in caz ca mai scapa si formulari dubioase, dar si pe cei care imi citesc blogul si sunt mai buni vorbitori de engleza. Asadar, apreciez orice critica, consider ca ma ajuta.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.