CRACIUN VENETIA – 89 EURO , ZBOR + 2 NOPTI CAZARE

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Daca esti in cautarea unei variante pe ultima suta de metri pentru o destinatie de Craciun, afla ca inca sunt sanse sa te bucuri de un Craciun feng-shui , si inca la un pret foarte bun. Craciun Venetia suna bine ? In perioada 24-26 Decembrie preturile la biletele de avion din Craiova catre Venetia (Treviso) au pretul de 173 lei/persoana.

   Mentionez inca o data ca pretul este valabil daca esti membru Wizz Discount Club. Ar trebui sa iei in calcul, pe langa pretul zborului, un cost suplimentar de 15-20 Euro, cu transportul de la aeroportul din Treviso catre Venetia.

Craciun Venetia
Craciun Venetia
Craciun Venetia
Craciun Venetia

    Nu doar ca am gasit zborurile la un pret foarte bun, dar si orarul de zbor este unul excelent, ai timp sa mergi linistit la aeroport fara sa o iei la fuga cu noaptea in cap.

   Am gasit si cazare exact in Venetia la un pret foarte bun, de 60 Euro pe noapte. Cazarea am gasit-o pe Airbnb, pe Booking preturile sunt ceva mai mari in aceasta perioada. Cand am fost la Venetia am stat in apropierea Pietei San Marco la un hotel mic si foarte cochet, lucrurile s-au schimbat intre timp si preturile au cam crescut, asa ca nu ca vei reusi cu usurinta sa gasesti cazare decenta la mai putin de 60-70 Euro.

  Cazarea gasita de mine se numeste „Dolce Vita”, arata foarte bine, insa un mic inconvenient ar fi baia comuna. Ai link aici pentru cazare ! <— CLICK AICI! E posibil insa ca nimeni altcineva sa nu fie cazat acolo, asa ca n-ar strica sa pui o intrebare proprietarului. In caz ca esti pretentios, trebuie sa umbli serios la punga, insa exista fara probleme variante.

     Avand in vedere ca este vorba de doar doua zile, nici bugetul nu cred ca va fi foarte afectat, as zice sa iei totusi in calcul ca vei cheltui in jur de 80-100 Euro/zi pentru doua persoane. Restaurantele sunt de fel destul de scumpe, aceeasi poveste si cu intrarile la obiectivele turistice. Craciun Venetia sau Craciun Herculane la acceiasi bani ?:))

       Iti vin in ajutor cu alte doua articole care sa te ajute sa te descurci mai usor la Venetia !

VENETIA – MAI IEFTINA CU CATEVA SFATURI 

VENETIA – UNDE MERGEM SI UNDE MANCAM

Ia biletele, asta e partea cea mai simpla, dar cea mai urgenta, nu prea mai e timp!

Spor la calatorit !

sursa foto coperta : http://www.travelwiz.ro

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.