8 MARTIE LA ROMA, ZBOR DIN CRAIOVA – 25 EURO

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

    Prea devreme sa faci planuri de 8 Martie la Roma ? Pai doar asa poti incepe anul bine, plus ca doar asa gasesti preturi mici la biletele de avion. Nu mai luam in calcul ca nu poti da gres cu un asemenea cadou de 8 Martie.

8-martie-roma
8-martie-roma

    Pretul de 25 Euro este valabil doar astazi, doar in cazul in care esti membru Wizz Discount Club. In mod normal eu l-am gasit la 30 Euro, pentru perioada 7-10 martie. Indiferent ca e 25 sau 30 Euro, pretul e unul foarte bun.

   VEZI BILETUL AICI – ZBOR CRAIOVA – ROMA 25 EURO

   Am pus in titlu doar pretul biletului pentru ca eu de foarte multe ori folosesc tactica asta atunci cand calatoresc. Cumpar intai biletele de avion, apoi incerc sa gasesc cazare cat mai ieftina. E imposibil sa nu gasesti cazare ieftina la Roma. Nu mai vorbim de faptul ca daca iti organizezi singur excursia, nu e nevoie sa platesti cazarea odata cu biletele, deci cheltuiala este minima, in caz ca ai temeri legate de avarierea bugetului.

    In acest caz, atat perioada cat si orarul de zbor sunt foarte bune. Zborul dus este pe data de 7 martie la ora 07:45 , iar zborul de intors este pe 10 martie la ora 14:25. In martie vremea este in general buna la Roma, temperaturile depasesc 13-15 grade.

     In Craiova daca ajungi in aeroport cu macar o ora inainte de zbor, este foarte bine. Ora de retur iti permite sa pleci linistit de la Roma la Ciampino, cu autobuzul. Biletul costa 2-3 Euro/persoana/sens si poate fi luat imediat ce iesi din aeroport.

   Sfatul meu este ca odata ajuns la Gara Termini sa iti iei si biletul de retur catre aeroport, este foarte posibil sa nu mai gasesti bilet in caz ca vrei sa il iei in aceeasi zi, iar taxiul pana la Ciampino are cost fix 39 Euro.

     Bugetul de cazare ar trebui sa fie de macar 50 Euro/camera dubla/noapte, daca vrei o camera decenta, intr-o zona cu acces facil la principalele obiective turistice ale Romei. Asadar, cu tot cu cazare s-ar putea sa ajungi undeva la 100 Euro pentru city-break de 8 Martie la Roma.

     Noi ne-am cazat la Roma la Hotel Centro, e intr-o zona foarte buna, cu acces usor la toate mijloacele de transport catre obiectiele turistice, aproape chiar si pe jos de Coloseum si de Piata Venetia.

       Citeste mai multe despre Hotel Centro in acest link —> HOTEL CENTRO ROMA

        Spor la calatorit!

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.