CARTI BUNE – AVERTISMENT – RENEE KNIGHT

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

    Recomandare carti bune : Avertisment – Renee Kinght  

   Anul trecut mi-am setat un obiectiv si anume sa citesc macar 25 de carti in 2017, carti bune, pe care vi le pot recomanda si voua. Am reusit sa-mi indeplinesc cu brio obiectivul, motiv pentru care sper sa reusesc si in 2018 macar aceeasi performanta. Mi-am facut de asemenea o obisnuita din a recomanda o parte dintre aceste carti.

   Nu doar ca voi incerca sa le recomand, dar as vrea ca unele dintre ele sa ajunga si la alte persoane, din randul celor care imi citesc blogul, asa ca voi organiza periodic concursuri ce au premii carti.

   Astazi o sa facem la fel, doar ca intai as vrea sa va recomand Avertisment, scrisa de Renee Knight. O carte buna, o carte surprinzatoare, un thriller cu personaje putine, dar care te tine in suspans pana la sfarsit.

 Cartea surprinde povestea unei femei urmarite de trecut, urmarite de un secret teribil, ce i-ar putea distruge viata, urmarita de razbunare si de teroarea ce-i cuprinde viata intr-un mod total neobisnuit: citirea unei carti. Ce ai face daca ai descoperi ca in cartea pe care o citesti e vorba despre tine?

   Pe masura ce secretul lui Catherine pare sa scoata la iveala adevaruri ce i-ar putea distruge viata, povestea alterneaza prezentul cu trecutul intr-un mod ingenios si sufocant : atat din perspectiva victimei, a carei lumi pare ca se prabuseste, sub presiunea secretului, cat si a strainului ce o terorizeaza. Disperarea victimei si satisfactia strainului.

    O carte simpla, dar nu chiar foarte usor de citit, o carte ce te provoaca, cu rasturnari de situatie si surprize la fiecare pas. Daca ai o dupa-amiaza de duminica libera, nu te vei mai opri din citit.

    Asa cum am spus, nu doar ca voi recomanda cartea, dar o voi si oferi premiu intr-un concurs organizat pe blog, cu reguli simple, asadar n-ar strica sa ramai pe faza. Daca esti abonat la newsletter e un inceput foarte bun!:)

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.