ALLVIEW V3 VIPER A FOST LANSAT

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Ieri a fost lansat noul Allview V3 Viper, cel mai compact device din gama Viper, cu un display de 5.5″ si raport 18:9 . Allview V3 Viper este un device Dual SIM, cu functie Dual WhatsApp, dotat cu sistem de operare Android 8.0 Oreo.

Allview V3 Viper
Allview V3 Viper

    V3 Viper doreste sa continue trendul impus de Allview prin gama Ininity, in incercarea de a extinde gama telefoanelor premium din portofoliul Allview. Un smartphone compact, atragator si cu functii ce ofera solutii chiar si celor mai pretentiosi utilizatori, Allview V3 Viper este un smartphone performant si dinamic.

     Allview V3 Viper este disponibil in 3 variante de culori : Black, Silver si Gold. Toate 3 sunt create cu tehnologia IML Art, ce ofera o stralucrie deosebita, precum si un design cu un spate usor curbat, facand astfel dispozitivul mult mai usor de folosit chiar si cu o singura mana.

    Allview V3 Viper este dotat cu asistent vocal AVI ,  primul asistent vocal in limba romana, fiind al treilea telefon Allview ce beneficiaza de asistent AVI, dar si de platforma de inteligenta artificiala artificiala Allview. Echipa Allview lucreaza in permanenta la procesul de upgrade al platformei.

    Un alt punct forte al noului Allview V3 Viper este camera frontala de 13 MP cu LED Flash si functie de video face beauty. Funcția “Selfie de grup” oferă un cadru mai larg pentru selfie-urile cu grupuri mari de persoane, realizandu-se din 3 fotografii capturate succesiv. Camera principala este tot de 13MP si este prevazuta, de asemenea, cu functia de infrumusetare pentru video, precum si cu fast zoom.

   Posibilitatea de utilizare de functii rapide face Allview V3 Viper un smartphone foarte potrivit pentru indeplinirea rapida a sarcinilor de zi cu zi.

   Notificarile rapide, functia de cautare rapida,  precum si clonarea de date de pe un smartphone Android vechi, printr-o procedura simpla, fac din V3 Viper un smartphone rapid si intuitiv.

    Memoria RAM de 3Gb, memoria flash de 32 Gb extenisbila pana la 128 Gb, dar si bateria de 3000 mAh intregesc profilul noului Allview V3 Viper.

     V3 Viper este deja disponibil la precomanda,  la pretul de 899 de lei. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs V3 Viper.

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.