CONCURS PE BLOG , CASTIGA O CARTE

Share on Facebook88Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Zilele trecute v-am recomandat o carte buna , Avertisment – Renee Knight . Tot zilele trecute v-am si spus ca daca stati pe faza, puteti foarte usor sa castigati cartea, in urma organizarii unui concurs pe blog .

   Bun, am stabilit ca premiul acestui concurs pe blog va fi cartea Avertisment – Renee Knight , exact cea pe care o vezi in poza de mai jos. Castigatorul premiului nu trebuie sa plateasca niciun fel de taxa de curierat, costurile de livrare vor fi suportate de mine. Trebuie doar sa primeasca cartea. Citeste articolul pana la final, pentru a afla si regulile de inscriere.

concurs pe blog

     REGULI INSCRIERE CONCURS PE BLOG PREMIU  AVERTISMENT -RENEE KNIGHT

I. Prima conditie este abonarea la newsletter-ul blogului. Abonarea se poate face AICI !!

Daca esti deja abonat, poti sari peste acest pas, esti inscris automat la toate concursurile de pe blog, cu conditia sa respecti si restul regulilor de inscriere.

II. Distribuie postarea cu acest articol pe Facebook ! Apasa iconita de SHARE pe Facebook de la inceputul fiecarui articol !

III. Recomanda-ne o carte, adaugand un comentariu pe blog cu numele cartii . Nu vor fi luate in seama comentariile de pe Facebook, deci „partikip” nu este de ajuns .

    Concursul incepe fix in acest moment si va lua sfarsit peste o saptamana, asta inseamna ca pe data de 15.01.2018 la ora 18:00 voi face extragerea castigatorului. Acesta va fi anuntat cel tarziu pe data de 16.01.2018.

Share on Facebook88Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
31 Comments
 1. Sincer? As recomanda mai multe carti si chiar asta voi face.
  Anna Erelle, o jurnalista ce te va surprinde prin puterea ei psihica de a suporta dorintele unui terorist de dragul unui subiect de articol ce doreste sa il publice. Cartea se numeste „În pielea unei jihadiste” si prezinta filierele de recrutare ale jihadistilor. E o carte ce o vei citi cu o mare curiozitate pentru ca realitatea intotdeauna ne uimeste.
  Continuarea bestsellerului este „Losing my religion” scrisa de autoarea cu acelasi pseudonim. Aici nu mai dau eu nici un detaliu pentru ca prima carte, te asigur, te va cuceri instant.

  Cartile lui Pascal Bruckner sunt un adevarat izvor de lectura. Iti pun mintea la incercare si iti trezesc anumite simturi si gandiri pe care probabil nu le cunosteai. „Casa ingerilor” e o recomandare ce te va bulversa. Mai ales viata lui Antonine Dampiere care pur si simplu iti va trezi noi stari si noi sentimente. Relatarea la persoana a treia nu va fi diferita de cea subiectiva. Cititorule, vei fi cu adevarat captivat si te vei simti in pielea protagonistului.
  „O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii” de Mark Haddon nu te va dezamagi. E o carte nu foarte dificila, subiectiva insa foarte tumultoasa si iti va da batai de cap. Viata unui copil cu sindromul Asperger este de-a dreptul tulburatoare pentru ca oricat ai incerca sa empatizezi cu personajul, niciodata nu te vei putea transpune perfect.

  Lectura placuta, amicul meu cititor! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.