ZBOR IEFTIN PARIS, DIN CRAIOVA : 103 LEI, 18 – 20 MAR

Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Eu deja m-am apucat de planuri pentru 2018, chiar daca este inca inceputul anului, asa ca aruncam o privire peste site-ul Wizz Air, cautand un zbor ieftin Paris, din Craiova . Stiu ca de fel biletele din Craiova catre Paris sunt destul de ieftine, dar mai stiu si ca frecventa zborurilor pe mai toate rutele Aeroportului din Craiova, a fost redusa.

zbor ieftin paris
zbor ieftin paris

    In conditiile astea, plecand din Craiova poti sta la Paris fie 2 zile , cu plecare duminica, fie 5 zile, cu plecare martea. Eu as prefera oricand 2 iesiri de 2-3 zile decat una de 5. Cum la Paris am mai fost, o iesire de doua zile ar fi perfecta, mai ales pentru buget, avand in vedere ca Paris nu e ieftin deloc. Un mic dezavantaj, indiferent ca stai 2 sau 5 zile este ca zborul retur este la 08:45 , asa ca pe la 7 trebuie sa fii in aeroport, deci trezirea e pe undeva pe la 05:30 – 05:45.

  Asadar, daca esti in cautarea unei plimbari scurte, ai nimerit unde trebuie. Zborul Craiova – Paris in perioada 18-20 Martie costa doar 103 lei, daca esti membru Wizz Discount Club. Partea mai putin amuzanta este ca transportul de la Aeroportul Beauvais pana la Paris si retur, te costa cam tot atat.

zbor ieftin Paris
zbor ieftin Paris

     In cazul in care optezi pentru o iesire de 2 zile, nu cred ca o sa ai costuri prea mari cu transportul, mai ales daca te orientezi catre un hotel aflat intr-o zona cu acces facil la obiectivele turistice. De asemenea, poti foarte usor adauga in planul de calatorie cateva obiective turistice gratuite, de foarte mare interes: Atelierul lui Brancusi si Catedrala Notre Dame sunt doua obiective turistice gratuite. Nu te costa nimic nici sa vizitezi gradinile Luxembourg sau sa vezi Turnul Eiffel fara sa urci in varf. In cazul in care calatoresti totusi pentru 5 zile, ai mai jos un articol cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa calatoresti mai ieftin. Click aici ! <–.

zbor ieftin Paris
zbor ieftin Paris   

   Cazarea in Paris costa macar 60-70 Euro noapte/camera dubla. E posibil totusi ca pe Airbnb sa gasesti cazare mai ieftina, dar si mai potrivita pentru o calatorie scurta. Ai deci zbor ieftin Paris, ai o treime de excursie rezolvata, cauta cazarea si fa un plan scurt si ai rezolvat cu plecarea la Paris.

   Pentru 2 zile nu cred ca ar trebui sa cheltui mai mult de 300 Euro, in care intra toate cheltuielile ! 

    Spor la calatorit !

Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.