INSIDIOUS : THE LAST KEY , SUB ASTEPTARI

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Daca-ti plac filmele de groaza nu poti sa ratezi al patrulea film din seria Insidious. Am mers asadar sa vedem Insidious : The Last Key, pentru ca doua dintre celelalte 3 filme le-am vazut la cinema si chiar mi-au placut, ar merita vazute la cinema doar pentru efectele audio. E clar ca in salile de cinema auzi si o gramada de efecte audio nedorite, dar nu pentru asta am mers, gasesti salbatici sunt peste tot, nu te ingrijora.

insidious the last key
insidious the last key

  In caz ca n-ai vaut nici macar unul dintre celelalte 3 filme, s-ar putea ca pe alocuri sa iti fie greu sa faci anumite conexiuni, insa n-a zice ca ramai total pe dinafara. Daca le-ai vazut pe toate, acest al patrulea capitol o sa-ti para cel mai slab , fara doar si poate.

  E drept ca filmul e totusi unul de groaza si o sa cam sari in sus de cateva ori, dar e departe de suspansul din celelalte 3 parti, care nici macar n-au o poveste atat de complicata, pur si simplu te tin in zona in care trebuie, nu merg la filme de groaza sa ma apuc sa rezolv scenarii politiste. Nu mai vorbim de efectele sonore, mult mai slabe.

  Spre deosebire de celelalte 3 parti, in care Elise venea in ajutorul celor pusi in pericol de demoni, in acest al patrulea film, chiar ea se afla in mijlocul actiunii. Povestea incepe cu copilaria acesteia, si pe toata desfasurarea filmului descoperim noi detalii si intamplari ce construiesc o poveste un pic prea complicata, dupa parerea mea. Nu mai vorbim de faptul ca in apar niste momente ce se vor „comice”, ce sunt in realitate de toata jena.

  Ce poti sa mai adaugi ca sa-ti bati joc de un film de graza bun ? Ai ghiciiit : doua decolteuri. Ai reusit astfel sa te asiguri ca ultimele 15 minute din film sunt oricum, numai de groaza nu. Asteptam filmul urmator, e imposibil sa fie la fel de prost.

   Concluzia mea : Insidious : The Last Key reuseste sa te sperie bine in cateva momente, e insa departe de celelalte 3 filme din seria Insidious, care te fac pur si simplu sa te caci pe tine. E prea complicat, desi unele aspecte sunt reusite, are o doza de „comedie” vai de mama ei, iar finalul e cum nu se poate mai idiot, ultimele 10 minute sunt din Buffy Spaima Vampirilor. Pare mai degraba genul de film care nu vrea sa te sperie prea rau, in caz ca vrei sa-l vezi singur acasa, sau cu prietena.

    Nota pe Imdb era 6.1, imediat dupa lansare, a scazut intre timp la 5.9 si cred ca o sa scada si mai mult. E intr-adevar greu sa pastrezi nota unui film de groaza peste 6, dar aici nu cred ca o sa fie cazul. Sunt o gramada de filme de groaza bune care nu trec de 6-6.5.

Daca ai alta parere despre Insidious : The Last Key , te rog de aceasta data sa nu mi-o zici!:))

   Photo credit : youtube.com

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
2 Comments
  1. Imi plac filmele de groaza. Pe Insidious l-am vazut dupa ce am citi acest articol (prima parte si a doua) , într-adevăr cateva faze te sperie puțin. Dupa părerea mea pana si serialul American Horror Story il depășește..

Leave a Reply

Your email address will not be published.