CONCURS PE BLOG, CASTIGATOR CARTE AVERTISMENT – RENEE KNIGHT

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

  Salutare, acum o ora s-a incheiat perioada de inscriere la ultimul concurs pe blog organizat saptamana trecuta. Asa cum v-am spus, premiul concursului consta intr-o carte, mai exact Avertisment – Renee Knight. Premiul ajunge la castigator prin curierat rapid, acesta platit de asemenea de bine. Tot ce trebuie sa faca este sa il primeasca:)

concurs pe blog
concurs pe blog

  De aceasta data s-au inscris 31 de persoane, ceva mai bine ca data trecuta, insa sunt convins ca numarul celor inscrisi este in crestere. In plus, premiile vor fi din ce in ce mai consistente.

   Random.org m-a ajutat ca de obicei sa desemnez castigatorul , de fapt castigatoare, numarul castigator fiind 19. Dupa numaratoare, am stabilit si castigatoarea. Se numeste Stan Stefania si ne-a recomandat cartea Alegerea Sofiei de William Styron. 

Imediat ce termin de scris acest articol, o sa incerc sa iau legatura cu Stefania, iar daca toate lucrurile merg cum trebuie, pana la sfarsitul saptamanii premiul ar trebui deja sa ajunga la castigatoare. In continuare trebuie sa gasesc o solutie mai simpla, dar in acelasi timp mai eficienta de participare la concursuri, sunt multi care se inscriu cu mai multe mailuri. Am urmarit de curiozitate cateva profiluri de Facebook, e incredibil sa vezi ca exista oameni care nu fac nimic altceva decat sa se inscrie la zeci de astfel de concursuri. Foarte trist, dar nu e problema mea, in cele din urma. Sper ca pe parcurs sa fie cat mai putini participanti de genul asta.

 Va multumesc tuturor celor inscrisi la concurs si va urez succes la concursurile viitoare. Ramaneti pe faza, premiile de pe blog incep sa fie din ce in ce mai consistente.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.